Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yeni sızdırılan belle ?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
karasahinemre
Üye
şahsen ben madness in üzerinde oynama yaptığı bir kurtulus40 cfw si kullanmak isterim
SuaT6027
Üye
o zaman adam gıbı cıkacak dıyecekkı kardes ben bunu kullanmak ıstıyorum sunu sunu yapabılıyorum onları yaparım dıyecek tamam.. ama bu sekılde kurtulus abınınkını alıp sonra uzerıne bıseyler yapıp benım cfw em dıyemez.. yanlıs bu..
adama bu kadar yüklenmeyin cfwleri kurtuluş abininkilerden çok daha hızlı 2sinide kullandım hani öyle konuşuyorsunki sanki belleyi kurtuluş çıkardı o sızdır o da sızan üzerinde oynuyor tamam iyi çalışıyor kurtuluş saygı duyuyorum yaptıklarını da asla küçümsemem ama bi insana da bu kadar yüklenilmez hız konusunda kurtuluştan daha iyi cfwleri[/
arkadasim tesekkurler baska birsey demiycem size.......
Ben madnes belledeyim kurtuluşuda kullandım ama madnes de mecburen kaldım , hız konusunda pek fark yok. Diğer türlü madnes belle çok sade sadece hıza odaklanılmış şahsen kurtuluş belleyi daha iyi buçuyorum, birkaç gün içinde yeni sürümünkine atlayacağım İnşAllah
polluxea♪
Üye
Konu Sahibi
arkadaslar kimse kimsenin emeginin üstüne iş yapmaz ve tahrik etmezse sorun cıkcagını sanmıyorum...
qsaw
Üye
ya ben kullanmadı ama madness le kurtuluş bir leşse nasıl olur