KomiserMemoli_12
Üye
-
Konu Sahibi
-
O paraya Zor Sadec Kasa Olsa NEyse Ama Komple Set Zor Gerçekten.Oyunda Önemli Olan Ekran Kartı İşlemcidir.Bazen Uygun Fiyatli Güzel Kasalar Düşüyor İnterneteDaha satmadım hiçbir şeyi ama sattıktan sonra satın almak için hazır olursa güzel olur. Çok uzun süre beklemek istemiyorum. Şu anda kullandığım sistem ikinci el zaten. İkinci el sistem alabilirim orası problem olmaz yeter ki düzgün ve temiz bir sistem olsun.
Bakıcam hemen almıcam zaten denk gelirse ikinci el de olsa alabilirim. Şu anda kullandığım makinede çoğu oyunu oynuyordum ekran kartı bozulmadan önce.O paraya Zor Sadec Kasa Olsa NEyse Ama Komple Set Zor Gerçekten.Oyunda Önemli Olan Ekran Kartı İşlemcidir.Bazen Uygun Fiyatli Güzel Kasalar Düşüyor İnternete
Bana Sorarsan Güncel Sistem vs yi Yakalamaya Çok Uğraşma.Eğer Sistemin Orta Halliyse Bir Güncel Ekran Kartı Birde Güç Kaynaği İle İşi Sonlandır.Bakıcam hemen almıcam zaten denk gelirse ikinci el de olsa alabilirim. Şu anda kullandığım makinede çoğu oyunu oynuyordum ekran kartı bozulmadan önce.
Asgari ücretle çalışıyorum 1 ayda 4 gram altın alıyorum. Bütün ihtiyaçlarımı rahatlıkla karşılıyor.Malum, ekonomik kriz var. Her şey ateş pahası.
Mesela o zaten. 1 ayda 4 gram altın neden yahu neden ? Bu maaşla 12 gram alman lazım. 2 yıl öncesi alabildiğin altın miktarı/maaşının oaranı bu yıl aynı mı ?Asgari ücretle çalışıyorum 1 ayda 4 gram altın alıyorum. Bütün ihtiyaçlarımı rahatlıkla karşılıyor.
Bazı şeyleri gerçekten çok abartıyorsunuz
Ekran kartı alicam. İşlemciyi de yükselticem. 6 pin girişli ekran kartı lazim. Bu fiyat aralığında varsa bildikleriniz söyleyin .Bu paraya bilgisayar toplayamazsın. ikince el kovala.
Speccy Programını Kurup Sistem Fotosunu Atarmısın Bi İşlemci Nedir Ne Değildir Ekran Kartları Ne Kadar Oldu Bayadir Bakmıyorum PiyasayaEkran kartı alicam. İşlemciyi de yükselticem. 6 pin girişli ekran kartı lazim. Bu fiyat aralığında varsa bildikleriniz söyleyin .
AMD fx 6300 işlemci. Ekran kartı da AMD r9 380.Speccy Programını Kurup Sistem Fotosunu Atarmısın Bi İşlemci Nedir Ne Değildir Ekran Kartları Ne Kadar Oldu Bayadir Bakmıyorum Piyasaya
İşlemci Biraz Eskiymiş. Sen Olmadı 2.El Ekran KArtı Filan Bak Hiç Sıfırı Zorlama Bence.AMD fx 6300 işlemci. Ekran kartı da AMD r9 380.
Bakicaz artık. Bendeki ikinci eldi.İşlemci Biraz Eskiymiş. Sen Olmadı 2.El Ekran KArtı Filan Bak Hiç Sıfırı Zorlama Bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?