Yeni Samsung Innov 8 gibisi yok!

Sponsorlu Bağlantılar

***zWrC***

***zWrC***

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Samsung Innov 8 gibisi yok!
Samsung’un yeni telefonu Innov8 pek çok özelliğe sahip bir teknoloji harikası. 8 megapiksel kamera, WiFi, GPS ve Nokia N95 8GB/Nokia N96′daki gelişmiş multimedya özelliklerinin hepsi telefonda mevcut.

Samsung’un dijital kameralarının sahip olduğu tüm özellikler var. Auto-fokus, çift LED flaş, titreşim önleyici (image stabiliser), panoramik çekim, yüz tanıma bunlardan bazıları. RDS özellikli bir FM radyoya da sahip bu telefon, 8GB ve 16GB’lık iki versiyon olarak satılacak. İşletim sistemi Nokia N96 ile aynı: Symbian S60 3rd Edition Feature Pack 2 (Symbian 9.3). 107 x 54 x 17.2mm boyutlarıyla geniş sayılabilecek bir telefon.Gerçekten hiçkimsenin hayır diyemiyeceği bi telefon....
MERAKLILARINA DUYRULUR 16GB'TIN FİYATI 1150 YTL

POWER

POWER

Üye
Tasarımı çok hoş + sağlam bir yapıda. Bu yıl avrupada en iyi kameralı telefon seçildi :) Aklımda almak var bakalım hayırlısı :)

eQooo

eQooo

Üye
10 numara telefon..

e_r_EN

e_r_EN

Üye
telefon almak isteyenler biraz beklemeli bence samsung atağa geçti nokia'yının nasıl bi karşlık vereceği belli değil ama gerçekten süper telefon innova8

***zWrC***

***zWrC***

Üye
    Konu Sahibi
Tasarımı çok hoş + sağlam bir yapıda. Bu yıl avrupada en iyi kameralı telefon seçildi :) Aklımda almak var bakalım hayırlısı :)

inşallah almak nasip olur...kim istemez ki böyle bi telefonu:)

Catty

Catty

Emekli Yönetici
symbian mı:ehe

POWER

POWER

Üye
inşallah almak nasip olur...kim istemez ki böyle bi telefonu:)

İnşallah. Durgun olan piyasa aslında iphone 3g ile hareketlilik kazandı. Şimdi samsung-iphone-nokia kapışıyor bunun bize yararı olacaktır. Hadi hayırlısı :)
Not : Sony-ericssonu katmadım çünkü xpreia yı çıkarmasına rağmen çok geride...

***zWrC***

***zWrC***

Üye
    Konu Sahibi
İnşallah. Durgun olan piyasa aslında iphone 3g ile hareketlilik kazandı. Şimdi samsung-iphone-nokia kapışıyor bunun bize yararı olacaktır. Hadi hayırlısı :)
Not : Sony-ericssonu katmadım çünkü xpreia yı çıkarmasına rağmen çok geride...

söylediğin gibi samsung-iphone-nokia'nın kapışmaları inşallah bizim yararımıza olur...

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Power'a katılıyorum kamera hariçi tasarımda 1 tane:)

Vasili_20

Üye
Arkadaşlar alalı 5 gün oluyor.Mükemmel bi telefon...ÖZellikleri kamerasıyla bitmiyo herşeyi olağan üstü...KEsinlikle pişman olmayacaksınız...

Casy

Casy

Üye
16 dahili 8 harici depolama konusunda bir sorunu yok n96 arkasını iyi kollasın

Noctivagant

Üye
Güzel bir telefon bir de dış ekranın altına toz kaçmasına çare bulabilsek süper olacak. Benim ekrana 2 tane ufak toz girmiş. Başka arkadaşlarda aynı sorunu yaşıyor

hs1987

hs1987

Üye
bende toz kaçma sorunu yaşadım benim ekranın sağ üst tarafı epey toz girdi.Ama o kadar etkilemiyor ekranın ısığı yandığında hiçbir değişiklik olmuyor.bunun nedeni de ekranın yanındaki kasayla ekran camının buluştuğu yerden olduğunu düşünüyorum.Sadece güneş ısığında ekran kapalıyken görünüyor.

king512

king512

Üye
telefonun özellikleri de tipi de fana değil de nokıa bi farklı oluyo her zamn samsung a oyun vb şeyler yüklenmiyo ve fiyatı da bi anda düşüyo

blade1980

Üye
süper bi tel nokia e71 almasaydım anında alırdım ama sırada ınnow 8 var 2. tel. arıza vermeye basladı hadi hayırlısı en kısa zaman da alırım inşallah

barombarom5858

Üye
ya n86 car zeis 5.4.13 ne güne duruo tsrm harikası 1.600lük n97 32gb 5mp ne güne duruyo mega önmli deil çöznürlük cnm bişi den bildiniz yok 10 telefon araştırma bile yapmadan resmine bakıp telefona 10 numara mal yha:SSS bu

--------------- Ekleme ---------------

neyzenozzy

Üye
çok temiz 2. eli mevcut faturası var 1454 tl faturası garantisi kutu içeriği iletişme geçebilirsiniz mail: beksan_pazarlama@hotm

Paranoya

Paranoya

Üye
Hmm . Güzel bir telefona benziyor ve özellikleride gerçekten şahane . Samsung Stardan kurtulduktan sonra düşündüğüm telefonlar listesine dahil ettim bunuda .

rapper256

Üye
ya n86 car zeis 5.4.13 ne güne duruo tsrm harikası 1.600lük n97 32gb 5mp ne güne duruyo mega önmli deil çöznürlük cnm bişi den bildiniz yok 10 telefon araştırma bile yapmadan resmine bakıp telefona 10 numara mal yha:SSS bu

--------------- Ekleme ---------------

Adam daha konuşmasını bilmiyor, milleti eleştiriyor. Konu 2008'de açılmış farkındaysan. 2 sene olmuş yani. Telefonun çıktığı zamanlarda açılmış sanırım. Zamanının en iyi telefonlarındandı innov8. Ha, banlandığını farketmedim değil. Yine de cevap vermeden duramadım.

Üst Alt