Yeni S8530 wave II aldım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

junmenhun

Üye
    Konu Sahibi
Yeni S8530 wave II aldım
cihazı bu gün satın aldımAçılır açılmaz ekranda Gar...ti bankası wap hisse senedi sorgulama diye alakasız widget çıkmakta bir türlü kaldıramadım ayrıca tarih 2005 1 ocak onuda bir türlü düzeltemedim :( yardım lütfen

saolun

Tek şey Basket

Tek şey Basket

Üye
EEE kardeşim bir Tutturmuşsunuz Android diye Nokia almassanız böle sorunlar çıkabilir yani.

ceronimo04

ceronimo04

Üye
EEE kardeşim bir Tutturmuşsunuz Android diye Nokia almassanız böle sorunlar çıkabilir yani.

Samsung Wave II android işletim sistemine sahip değil arkadaşım.

Garanti bankası widgetini widgetler kısmından kaldırmayı deneyebilirsin. Kalkmıyorsa boşver fazla uğraşma. :)

Saat ve tarih i Menü>Ayarlar kısmından değiştirebilirsin.

junmenhun

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Wave II android işletim sistemine sahip değil arkadaşım.

Garanti bankası widgetini widgetler kısmından kaldırmayı deneyebilirsin. Kalkmıyorsa boşver fazla uğraşma. :)

Saat ve tarih i Menü>Ayarlar kısmından değiştirebilirsin.

saat ve tarih menüsünde ayarlama kısımları aktif değil soluk renkte ve pasif ayrıca insan telefonu açılır açılmaz alasız ve gereksiz bir şeyi görmek istemiyor haliyle widgetler kısmı tamamı kilitli . sıfır ve distribitör garantili aldığım telefon neden böyle gereksiz sorunlar çıkarır ki :(

ceronimo04

ceronimo04

Üye
Masaüstündeki widgetleri widget araçlarına taşıyıp görünmesini engelleyebilirsin. Saat ve tarih ayarı ise elle yapılandırılabiliyor. Telefonum şuan bende olmadığı için sana nasıl bir yol izleyeceğin hakkında fikir veremiyorum. :)

onurhankahya35

onurhankahya35

Üye
tarihi ayarlardan otomatik tarih saat guncellemesi secengni secerek ayarlayabilirsin .... vidget olayinida ayarlardan vidgetlerden bkbilirsin ama normlde kalkio direk sende ndn kalkmadi onu bilmiyorum

OğuzcanAbi

Üye
android yüklesene kardeş :naughty:

ucuncu9

ucuncu9

Üye
bende wave 2 aldım süper bir alet garanti işaretini kaldırmak için yapman gereken cok basit

sol üst köşede widgete tıklıyosun sonra garanti logosuna basılı tut biraz sarı cerceve belircek onu tutup asağı atıyosun gitmiş oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt