Silinen Üye 2625978 Kapalı Hesap fatihmenteş' Alıntı: 134 mesajım var. Daha çok ekmek yemem lâzım. Hesabı 2008'de açtım. Askerliktir, dünyevi işler derken foruma uzun zamandır giremedim yoksa şu anda en üst seviyede olmuştum. Ayrıca forumda eskilerden kimse kalmamış, yenilerde bizi tanımaz. Genişletmek için tıkla ... Seni tanıyorum severim seni ayrıca 497 mesajın var
fatihmenteş' Alıntı: 134 mesajım var. Daha çok ekmek yemem lâzım. Hesabı 2008'de açtım. Askerliktir, dünyevi işler derken foruma uzun zamandır giremedim yoksa şu anda en üst seviyede olmuştum. Ayrıca forumda eskilerden kimse kalmamış, yenilerde bizi tanımaz. Genişletmek için tıkla ... Seni tanıyorum severim seni ayrıca 497 mesajın var
fatihmenteş Üye gonyalı' Alıntı: Seni tanıyorum severim seni ayrıca 497 mesajın var Genişletmek için tıkla ... Çok eskilerden noosbar, bahadırfb murtaza falan vardı hepsi o güzel atlara binip gittiler ☺️
gonyalı' Alıntı: Seni tanıyorum severim seni ayrıca 497 mesajın var Genişletmek için tıkla ... Çok eskilerden noosbar, bahadırfb murtaza falan vardı hepsi o güzel atlara binip gittiler ☺️