yeni:recep ivedik filmini kaç kiş izledi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
king512

king512

Üye
    Konu Sahibi
yeni:recep ivedik filmini kaç kiş izledi?
sice kaç? işte sonuç: 4.300.000 kişi izledi

aLone

aLone

Üye
vay bea ama çok süper film valla ağzım acıdı gülmekten

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
burlarda olsa bende bakacaktımda yokki bizde buraya orjinali geldiği zaman bakabiliyoz

kurt bey

kurt bey

Üye
ben izledim geçen cumartesi çok güldüm kesinlikle gitmelisiniz arkadaşlar

FirstClasss

FirstClasss

Üye
ben izlemedim ama izlemek isterdim inşallah tv'ye çıkmadan izleyemebiliriz komediyi çok severim :)

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
kardeşi yönetmenmiş
ilerde çok daha iyi filmler çeker

sanuzi

sanuzi

Üye
Recep İvedik rekora gidiyor Şahan Gökbakar'ın 'Recep İvedik' adlı yeni filmi üç günde yaklaşık 800 bin kişi tarafından izlenerek rekor kırdı 27 Şubat 2008 Çarşamba

G.O.R.A'yı solladı
Genç komedyen Şahan Gökbakar'ın yeni vizyona giren 'Recep İvedik' adlı filmi yüzünü güldürdü. Film 3 günde sinemalarda 791 bin 514 seyirci tarafından izlendi. 'Recep İvedik' bu rakamlarla Cem Yılmaz'ın 716 bin 965 seyirciye ulaşan 'G.O.R.A.'yı geçerek ilk 3 günde en çok izlenen 2'nci film oldu.

'Kurtlar Vadisi'
'Kurtlar Vadisi Irak' filmi ise ilk üç günde 1 milyon 99 bin seyirci ile listenin birinci sırasında bulunuyor. Filminin kazandığı gişe başarısına çok sevindiğini belirten Şahan Gökbakar, 'Bu daha benim ikinci filmim ve yapmak istediğim bir çok film projesi var. Bu filmin başarısı bu yüzden benim için çok önemliydi' dedi.

Bir cüzdan macerası
Adamın biri yolda cüzdanını düşürür, sokaklarda yaşayan başka bir adam tam cüzdanı kapıp kaçacakken Recep İvedik onunla mücadeleye girer ve adamın elinden cüzdanı almayı başarır. Akşam evinde televizyon seyreden Recep İvedik, cüzdanın Antalyalı önemli bir iş adamına ait olduğunu öğrenince Antalya'ya gider ve macera başlar.

Üç gün rekortmenleri
1- 'Kurtlar Vadisi Irak' 1 milyon 99 bin seyirci
2- 'Recep İvedik' 791 bin 514 seyirci
3- 'G.O.R:A' 716 bin 965 seyirci

leiche

leiche

Emekli Yönetici
walla dün gittik neslein ile beraber
insan gülekle beraber stres atıyor
mükkemmel herkese gitmesini tavsiye ederim

xbetterx

xbetterx

Üye
Bizim burada ilk 1 haftada boş yer yok :S önceden yer ayırtmayıda düşünmedim hiç, yer olur demiştim ama 1 hafta boyunca beklemek zorundayız :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt