Serhan Üye Pfd candır Pil konusunda hiçbir farklılık yok. Aksine herşeyi ilk siz deniyorsunuz Binevi Geliştirici gibi.
Pfd candır Pil konusunda hiçbir farklılık yok. Aksine herşeyi ilk siz deniyorsunuz Binevi Geliştirici gibi.
Dexter Morgan Üye hitafnalsa' Alıntı: Arkadaşlar bildirim merkezine hücresel veri eklendi Genişletmek için tıkla ... ss?
hitafnalsa' Alıntı: Arkadaşlar bildirim merkezine hücresel veri eklendi Genişletmek için tıkla ... ss?
Peocawe Üye emz' Alıntı: Geçsem mi ki? Geçek mi? Ne dersiniz? Bende geçmek istiyorum ama batarya beni benden alıyor. Eğer pil iyi gidiyorsa geçelim Genişletmek için tıkla ... Ben geçiyorum ya tutmayın küçük enişteyi
emz' Alıntı: Geçsem mi ki? Geçek mi? Ne dersiniz? Bende geçmek istiyorum ama batarya beni benden alıyor. Eğer pil iyi gidiyorsa geçelim Genişletmek için tıkla ... Ben geçiyorum ya tutmayın küçük enişteyi
Dexter Morgan Üye Denim güncellemesinin geldiğine dair söylentiler var [USER=2522]@serhan[/USER]' Alıntı: Yemin ediyorum geldi arakdaşlar !!!!!!!!!!!!!!!!! Hücresel veri geldi hobaaaaaaaaaaa Genişletmek için tıkla ... ss ekleyin yav
Denim güncellemesinin geldiğine dair söylentiler var [USER=2522]@serhan[/USER]' Alıntı: Yemin ediyorum geldi arakdaşlar !!!!!!!!!!!!!!!!! Hücresel veri geldi hobaaaaaaaaaaa Genişletmek için tıkla ... ss ekleyin yav
Serhan Üye Dexter Morgan' Alıntı: Denim güncellemesinin geldiğine dair söylentiler var ss ekleyin yav Genişletmek için tıkla ... ekleyeceğim şimdi.
Dexter Morgan' Alıntı: Denim güncellemesinin geldiğine dair söylentiler var ss ekleyin yav Genişletmek için tıkla ... ekleyeceğim şimdi.
emz Üye Dexter Morgan' Alıntı: Denim güncellemesinin geldiğine dair söylentiler var ss ekleyin yav Genişletmek için tıkla ... Bekle ben bakıyorum.
Dexter Morgan' Alıntı: Denim güncellemesinin geldiğine dair söylentiler var ss ekleyin yav Genişletmek için tıkla ... Bekle ben bakıyorum.
bulutsuzgece Üye Bildiğiniz gibi önizleme sürümü kullanıcıları için az önce güncelleme verilmeye başlandı. Şimdilik bu konudan devam edelim. Güncellemeyi tamamlayan arkadaşlar oldukça, yenilikler hakkındaki bilgileri buradan aktaracağız.
Bildiğiniz gibi önizleme sürümü kullanıcıları için az önce güncelleme verilmeye başlandı. Şimdilik bu konudan devam edelim. Güncellemeyi tamamlayan arkadaşlar oldukça, yenilikler hakkındaki bilgileri buradan aktaracağız.
Serhan Üye skynet' Alıntı: Peki wifi gibi mi ? Genişletmek için tıkla ... hayır direk kapanıyor olleyy !!!!!!!
Dexter Morgan Üye Esendağlı' Alıntı: Hücresel veri kısa yolu geldi özgür. Genişletmek için tıkla ... kamerada değişim varmı?
Esendağlı' Alıntı: Hücresel veri kısa yolu geldi özgür. Genişletmek için tıkla ... kamerada değişim varmı?
Serhan Üye Direk tek tık ile kapanıyor.. .Wifi gibi değil. Hayırlı Olsun herkese Şurda kalsın bu resim ana mesajada eklenebilir. Bilgi açısından.
Direk tek tık ile kapanıyor.. .Wifi gibi değil. Hayırlı Olsun herkese Şurda kalsın bu resim ana mesajada eklenebilir. Bilgi açısından.
bulutsuzgece Üye Hadi bakalım gözünüz aydın. Mağaza hareketliliğiyle başlayan hafta, sistem hareketliliğiyle sona eriyor. Haftasonuna güncelleme ile girmenin keyfi
Hadi bakalım gözünüz aydın. Mağaza hareketliliğiyle başlayan hafta, sistem hareketliliğiyle sona eriyor. Haftasonuna güncelleme ile girmenin keyfi