Serhan Üye Bana yükleniyor şuan çark ekranında bekliyorum hitafnalsa' Alıntı: Arkadaşlar bildirim merkezine hücresel veri eklendi Genişletmek için tıkla ... wowowowoowowowowoow. Harrrammmmm
Bana yükleniyor şuan çark ekranında bekliyorum hitafnalsa' Alıntı: Arkadaşlar bildirim merkezine hücresel veri eklendi Genişletmek için tıkla ... wowowowoowowowowoow. Harrrammmmm
Esendağlı Üye hitafnalsa' Alıntı: Arkadaşlar bildirim merkezine hücresel veri eklendi Genişletmek için tıkla ... İnanmıyorum,işte bu gerçekten sürpriz olur. Telefonumu satmaya karar verdim(link imzam da) ufakta olsa bir güncelleme vererek beni vazgeçirmeye çalışıyor ms.
hitafnalsa' Alıntı: Arkadaşlar bildirim merkezine hücresel veri eklendi Genişletmek için tıkla ... İnanmıyorum,işte bu gerçekten sürpriz olur. Telefonumu satmaya karar verdim(link imzam da) ufakta olsa bir güncelleme vererek beni vazgeçirmeye çalışıyor ms.
papakudioflu Emekli Yönetici Peocawe' Alıntı: Bataryada düzeltme var mıdır? Genişletmek için tıkla ... Hata düzeltme olduğu biliniyor. Hata düzeltmeleri hepsi bataryaya olumlu etki eder.
Peocawe' Alıntı: Bataryada düzeltme var mıdır? Genişletmek için tıkla ... Hata düzeltme olduğu biliniyor. Hata düzeltmeleri hepsi bataryaya olumlu etki eder.
emz Üye hitafnalsa' Alıntı: Arkadaşlar bildirim merkezine hücresel veri eklendi Genişletmek için tıkla ... Şaka mı gerçek mi? Nasıl yani?
hitafnalsa' Alıntı: Arkadaşlar bildirim merkezine hücresel veri eklendi Genişletmek için tıkla ... Şaka mı gerçek mi? Nasıl yani?
papakudioflu Emekli Yönetici hitafnalsa' Alıntı: Arkadaşlar bildirim merkezine hücresel veri eklendi Genişletmek için tıkla ... Kendi telefonumda görmeden inanmam
hitafnalsa' Alıntı: Arkadaşlar bildirim merkezine hücresel veri eklendi Genişletmek için tıkla ... Kendi telefonumda görmeden inanmam
Serhan Üye Telefon açıldı merakla bekliyoruz. Umarım bu seferki : " Neredeyse bitti... ....beklediğinizi değecek" ekranı bizi yanıltmaz.
Telefon açıldı merakla bekliyoruz. Umarım bu seferki : " Neredeyse bitti... ....beklediğinizi değecek" ekranı bizi yanıltmaz.
Esendağlı Üye papakudioflu' Alıntı: Kendi telefonumda görmeden inanmam Genişletmek için tıkla ... Sen de mi
emz Üye papakudioflu' Alıntı: Kendi telefonumda görmeden inanmam Genişletmek için tıkla ... Abi ben pfd yi bırakmıştım ama sence tekrar kurayım mı? Değer mi? Güzel şeyler varsa hayır demem
papakudioflu' Alıntı: Kendi telefonumda görmeden inanmam Genişletmek için tıkla ... Abi ben pfd yi bırakmıştım ama sence tekrar kurayım mı? Değer mi? Güzel şeyler varsa hayır demem
Peocawe Üye papakudioflu' Alıntı: Hata düzeltme olduğu biliniyor. Hata düzeltmeleri hepsi bataryaya olumlu etki eder. Genişletmek için tıkla ... Umarım öyledir abi. Arkadaşların yorumuna göre pfd ye geçeceğim. Şuan normal cyandayım.
papakudioflu' Alıntı: Hata düzeltme olduğu biliniyor. Hata düzeltmeleri hepsi bataryaya olumlu etki eder. Genişletmek için tıkla ... Umarım öyledir abi. Arkadaşların yorumuna göre pfd ye geçeceğim. Şuan normal cyandayım.
Peocawe Üye skynet' Alıntı: Cyan'cılar pfd bizi çağırıyor gidelim mi Genişletmek için tıkla ... Tutamıyorum kendimi az daha bekleyim de
skynet' Alıntı: Cyan'cılar pfd bizi çağırıyor gidelim mi Genişletmek için tıkla ... Tutamıyorum kendimi az daha bekleyim de
Rock Ve Roll Üye Güncelleme o kadar da ufak değil galiba ? Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
emz Üye Peocawe' Alıntı: Umarım öyledir abi. Arkadaşların yorumuna göre pfd ye geçeceğim. Şuan normal cyandayım. Genişletmek için tıkla ... Aynen. Eğer geçmeye karar verirsen bana bildir de bende geçeyim. Aynı kararsızlıktayım
Peocawe' Alıntı: Umarım öyledir abi. Arkadaşların yorumuna göre pfd ye geçeceğim. Şuan normal cyandayım. Genişletmek için tıkla ... Aynen. Eğer geçmeye karar verirsen bana bildir de bende geçeyim. Aynı kararsızlıktayım
Serhan Üye Rock Ve Roll' Alıntı: Güncelleme o kadar da ufak değil galiba ? Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... oha nasıl okadar büyük geldi sana
Rock Ve Roll' Alıntı: Güncelleme o kadar da ufak değil galiba ? Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... oha nasıl okadar büyük geldi sana
Dexter Morgan Üye skynet' Alıntı: Cyan'cılar pfd bizi çağırıyor gidelim mi Genişletmek için tıkla ... suan dönüyorum pdf'ye
skynet' Alıntı: Cyan'cılar pfd bizi çağırıyor gidelim mi Genişletmek için tıkla ... suan dönüyorum pdf'ye
emz Üye skynet' Alıntı: Cyan'cılar pfd bizi çağırıyor gidelim mi Genişletmek için tıkla ... Geçsem mi ki? Geçek mi? Ne dersiniz? Bende geçmek istiyorum ama batarya beni benden alıyor. Eğer pil iyi gidiyorsa geçelim
skynet' Alıntı: Cyan'cılar pfd bizi çağırıyor gidelim mi Genişletmek için tıkla ... Geçsem mi ki? Geçek mi? Ne dersiniz? Bende geçmek istiyorum ama batarya beni benden alıyor. Eğer pil iyi gidiyorsa geçelim
Peocawe Üye emz' Alıntı: Aynen. Eğer geçmeye karar verirsen bana bildir de bende geçeyim. Aynı kararsızlıktayım Genişletmek için tıkla ... Tamamdır
emz' Alıntı: Aynen. Eğer geçmeye karar verirsen bana bildir de bende geçeyim. Aynı kararsızlıktayım Genişletmek için tıkla ... Tamamdır