Evet. Ancelina Culi Güzel midir
ilcarnefice Üye muratalperr55' Alıntı: Alttaki Hattın türkcellmi ? Genişletmek için tıkla ... Evet Maxicep e üyemisin?
muratalperr55' Alıntı: Alttaki Hattın türkcellmi ? Genişletmek için tıkla ... Evet Maxicep e üyemisin?
Invoke Üye ilcarnefice' Alıntı: Evet Maxicep e üyemisin? Genişletmek için tıkla ... hayır yalancı mısın?
ilcarnefice Üye .caner.' Alıntı: Hayır. Assassin's Creed fanı mısın. Genişletmek için tıkla ... Ölümüne Splinter cell fanı mısın?
.caner.' Alıntı: Hayır. Assassin's Creed fanı mısın. Genişletmek için tıkla ... Ölümüne Splinter cell fanı mısın?
Invoke Üye .caner.' Alıntı: Evet. Pes i iyi oynar misin? Genişletmek için tıkla ... Hayır. AC3'ü beğendin mi?
.caner. Üye Evet. Diğer seriler ladar olmasada ve kotu bir yerde bitsede Desmond olsede Fizik motoru cok iyidi Ac II guzelmiydi ?
Evet. Diğer seriler ladar olmasada ve kotu bir yerde bitsede Desmond olsede Fizik motoru cok iyidi Ac II guzelmiydi ?
Invoke Üye .caner.' Alıntı: Evet. Diğer seriler ladar olmasada ve kotu bir yerde bitsede Desmond olsede Fizik motoru cok iyidi Ac II guzelmiydi ? Genişletmek için tıkla ... Evet. Süperdi özellike sonu. Roma surlarında koşarken Revelations da çok iyi değil miydi?
.caner.' Alıntı: Evet. Diğer seriler ladar olmasada ve kotu bir yerde bitsede Desmond olsede Fizik motoru cok iyidi Ac II guzelmiydi ? Genişletmek için tıkla ... Evet. Süperdi özellike sonu. Roma surlarında koşarken Revelations da çok iyi değil miydi?
.caner. Üye Evet. Kesinlikle Roma Brotherhood da on planda degilmiydi ? Rodrigo Borgia dan nefrey ettin mi?
Invoke Üye .caner.' Alıntı: Evet. Kesinlikle Roma Brotherhood da on planda degilmiydi ? Rodrigo Borgia dan nefrey ettin mi? Genişletmek için tıkla ... Hayır. Yok la bana ne nefret edecek adam çok zaten Evet ama roma surlarının üzerinde akarken bitiyordu ACII öyle hatırlıyorum nedense Black Flag için sabırsız mısın?
.caner.' Alıntı: Evet. Kesinlikle Roma Brotherhood da on planda degilmiydi ? Rodrigo Borgia dan nefrey ettin mi? Genişletmek için tıkla ... Hayır. Yok la bana ne nefret edecek adam çok zaten Evet ama roma surlarının üzerinde akarken bitiyordu ACII öyle hatırlıyorum nedense Black Flag için sabırsız mısın?
UpOneTR Üye -qarapapaq-' Alıntı: Hayır. Yok la bana ne nefret edecek adam çok zaten Evet ama roma surlarının üzerinde akarken bitiyordu ACII öyle hatırlıyorum nedense Black Flag için sabırsız mısın? Genişletmek için tıkla ... hayır. o kim? bimcell misin?
-qarapapaq-' Alıntı: Hayır. Yok la bana ne nefret edecek adam çok zaten Evet ama roma surlarının üzerinde akarken bitiyordu ACII öyle hatırlıyorum nedense Black Flag için sabırsız mısın? Genişletmek için tıkla ... hayır. o kim? bimcell misin?