Yeni oyunlar ve daha fazlası!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Yeni oyunlar ve daha fazlası!
Artık gelenekselleşen her yıl organize edilen oyun fuardı Electronic Entertainment Expo'ya (E3) sayılı günler kaldı. E3 2013 PS4'ün tanıtımı nedeniyle son birkaç yılın en önemli fuarlarından olacak gibi. Microsoft'un yeni çıkacak olan Xbox 720'si ve Nintendo'nun Wii U'su hatta daha fazlası, 11 Haziran'da başlayacak olan E3'ün en popüler konularından olacak. Tam olarak ne olacağı bilinmesede fuar hakkında bazı tahminler var.



Tahminler şu yönde ;

1. Yeni Xbox ortaya çıkacak

Xbox 360'ın halefinin E3'te ortaya çıkacağına dair birçok işaret mevcut. Konsolun ismi henüz Microsoft tarafından açıklanmadığından, genellikle "Xbox 720" olarak anılıyor ancak çıktığında farklı bir isme sahip olma ihtimali yüksek.

Xbox 720'nin donanımsal özellikleri hakkında henüz bir bilgi yok. Microsoft'un Sony gibi konsolun kendisini gösterip göstermeyeceği de merak konusu.

2. Nintendo oyunlara el atacak

Nintendo'nun Wii U'yu korumak için bir eylemde bulunması gerekiyor. Bu eylem, muhtemelen şirketin ortaya çıkaracağı yeni oyunlar olabilir.

3. PlayStation 4'ü göreceğiz

Sony, PlayStation 4'ün tanıtımı sırasında konsolun kendisini göstermeyerek oyun severlerin merakını uyandırmıştı. Konsol, Sony'ye göre Haziran'dan önce de görünebilir, ancak PS4'ün E3'ün en önemli odak noktalarından bir tanesi olacağı kesin.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt