nadir_89
Üye
1 sene nokia c7 kullandım cıka cıka bır asphalt 6 hd cıktı başka birşey cıkmadı 1 senede nedir bu haci böle ozaman telefondakı oyun bölumunu kapatsın oyun cıkarmıcaksa.
google kendi yazılımını yapmıyor anlayamadığınız olay şu yayıncılar android veya ios tercih ediyor sebebi daha çok kişinin oyunları satın alması veya bedava indirmesi (reklamlı oyunlar) nokia kullanıcısı üç kuruşun hesabını yapıyor 500 600 tllik telefona oyun falan satınalmıyor ıphone kullanan adam 2000tl lik telefon almış uygulama satın almak koymuyor o adama forumda baktığınızla satın alanı karşılaştırmayın forum çok kullanılan bir alan değil kendi oyunumdan bbahseddyim forumda 3000 kişi indirmiş ovide 50000 kişi forum bir ölçütdeğil yanılmayın
ayrıca bana kimse atgözlüğüyle bakıyor diyeez ben yıllardır bu işin içindeyim 8-9 senedir akıllı telefon kullanıyorum programcıyım bilgisayar öğretmeniyim ovide yayıncıyım yani bu işin içinden biriyim ovideki potansiyel forumdan çok büyük symbian 3 kullanan en az 70 bin kişi var türk eminim android kullanan daha fazladır bunlardan 2-3 bini sbedava indiriyor diye androidte satılmıyor diyemezsiniz kiaten google play çok kısa süre içinde türkiyeye ücretli uygulamalarını kullanıma açtı
---------- Eklendi @ 13:48:27 ---------- Yazıldı @ 13:47:22 ----------
dostum android ve ios kullanıcılarıda bedava indiriyo forumda o bölüme uğramadın sanırım.ayrıca üretici kullanıcısına her türlü desteği sağlamalı boş boş güncelleme çıkartmamalı.çıkarttığı güncellemeyi kullanışlı hale getirmeli.sizin gbi at gözlüğü takanlar olduktan snra nokianın sırtı yere gelmez ben bunu anladım bu forumda.
yukardaki cevap sanada aynı zamanda