gs 2
Furkan Emekli Üye Kingmortall' Alıntı: galatasaray 1 501 ile rekor galatasarayda zaten kırılmış Genişletmek için tıkla ... Tamam ona birşey dediğim yok zaten kardeşim kimse Galatasay ile rekor kırmadı demiyor ki ben varken olacak mı bu söz konusu bu. ─▀██▀▀▀█ ──██▄█ ──██▀█ ─▄██ enerBahçe 1.
Kingmortall' Alıntı: galatasaray 1 501 ile rekor galatasarayda zaten kırılmış Genişletmek için tıkla ... Tamam ona birşey dediğim yok zaten kardeşim kimse Galatasay ile rekor kırmadı demiyor ki ben varken olacak mı bu söz konusu bu. ─▀██▀▀▀█ ──██▄█ ──██▀█ ─▄██ enerBahçe 1.
Kingmortall Üye Furkan Emekli' Alıntı: Tamam ona birşey dediğim yok zaten kardeşim kimse Galatasay ile rekor kırmadı demiyor ki ben varken olacak mı bu söz konusu bu. ─▀██▀▀▀█ ──██▄█ ──██▀█ ─▄██ enerBahçe 1. Genişletmek için tıkla ... gs 2 ben varkende fenerbahçe rekoru kırılacakmı
Furkan Emekli' Alıntı: Tamam ona birşey dediğim yok zaten kardeşim kimse Galatasay ile rekor kırmadı demiyor ki ben varken olacak mı bu söz konusu bu. ─▀██▀▀▀█ ──██▄█ ──██▀█ ─▄██ enerBahçe 1. Genişletmek için tıkla ... gs 2 ben varkende fenerbahçe rekoru kırılacakmı