Yeni orj anna qt uygulama sorunu aynen devam ediyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

akerdem

Üye
    Konu Sahibi
Yeni orj anna qt uygulama sorunu aynen devam ediyor
2 Defa flash attım soft format attım ne yaptıysam olmadı gene ovi deki qt uygulamalar dilli ing yapmadan yüklenmiyor.

uribaju

uribaju

Üye
tüm qt uygulamalarını uyg yöneticisnden komple kaldır içinde c++ geçenleride kaldır.daha sonrada forumdan s^3uygulamalar/sistem araçlarına gir üst konu var qt nin son sürümü onu indir ve içindekileri bir bir kur component kurulamayabilr ztn bendede kurmadı ama gerek yok onun haricndekileri kur ve restart çek sonra mağazaya rahatlıkla girebilirsn ben bu şekilde çözdüm.

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
ben türkçe dilinde sleeping screeni zor bela yükledim teli kapatıp açınca gitti ama bi oyun yüklemeyi başardım onunda simgesi felan kafayı yedm poff nolcak bu ya :S

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
benim maxicep yoneticilrinden ricam var soyle guzel bir mail yazisi hazirlayalim herkez nokia'yi mail bombardimanina tutalim bu nedir ya ama belkide QT yaznlarami mail atsak nokia nokia iken daha iyidi be simdi anna oldu herkesi perisan etti yuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuh

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
ya ben telefonu ingilizce dilinde sleeping screen yükledim ayarladım felan ama ekran koruyucudayken hareketli değil bu ne iş .S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt