Haber Yeni OnePlus akıllı telefon bu sene sonunda geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Yeni OnePlus akıllı telefon bu sene sonunda geliyor
One plus 2 ülkemize 1400-1500 fiyat aralığında geleceğini söylüyorlar umarım gelir ve yeni cihazlarıda gelir buraya

OnePlus, bu sene sonunda yeni bir akıllı telefon modelini daha gün yüzüne çıkartabilir.


Geçtiğimiz sene ilk akıllı telefon modeli olarak amiral gemisi seviyesinde One ile pazara giriş yapan Çin kökenli akıllı telefon üreticisi olan OnePlus, kısa bir süre önce yeni amiral gemisi olan OnePlus 2’nin resmi duyurusunu gerçekleştirmişti.



Yeni akıllı telefonun teknik özelliklerini hatırlayacak olursak eğer, cihaz 5.5″ büyüklüğünde ve 1920×1080 piksel Full HD dokunmatik ekran ile geliyor. 3GB bellek /16GB dahili veri kapasitesi yanı sıra daha üst versiyon olarak 4GB bellek / 64GB dahili veri kapasitesi seçenekleri ile sunulacak.

OnePlus 2 akıllı telefonun, arka yüzünde 13MP OiS destekli kamera bulunurken, ayrıca ön kamerası da 5MP çözünürlükte geliyor. Google Android 5.1 Lollipop tabanlı Oxygen OS üzerinde çalışan cihaz Qualcomm’un sekiz çekirdekli 64-bit işlemci ve Adreno 430 grafik işlemcili Snapdragon 810 yonga setinden güç almakta.

OnePlus’ın kurucularından bir tanesi olan Carl Pei, USA Today üzerinden bazı bilgiler paylaşırken, bu sene sonunda büyük ihtimalle de Noel zamanı yeni bir akıllı telefon modeli daha duyurabileceklerini kaydetti.

Henüz bu yeni akıllı telefon hakkında bilgi olmazken, cihazın bir süredir dile getirilen OnePlus Mini olabileceği ya da OnePlus 2’ye göre 2560×1440 piksel Quad HD gibi daha üst düzey özellikler içeren OnePlus X akıllı telefon olabileceği yönünde bilgiler geliyor.

Şu an için firmadan gelen resmi bir bilgi bulunmadığını da belirtelim.

Yeni OnePlus akıllı telefon bu sene sonunda geliyor - MaxiCep
 


teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ne yazık ki Türkiye'ye gelmeyecek.
 

by-pegasus

Üye
Bu Oxygen OS ne oluyor ? Androidin baska bir türümü ?
 
hikmet366

hikmet366

Üye
Android M yi andrıyor
 
Invoke

Invoke

Üye
Yeni bir OnePlus gelmesi ne kadar mantıklı olur bilmiyorum ama bu çıkardıkları cihazın övdükleri 2016 flashship killer olmadığı açık. Daha ilk yarıda çıkan M9'dan düşük puan alıyor benchmarklarda ve m9 ısınıyor diye güncelleme almamış mıydı?
 
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Yeni bir OnePlus gelmesi ne kadar mantıklı olur bilmiyorum ama bu çıkardıkları cihazın övdükleri 2016 flashship killer olmadığı açık. Daha ilk yarıda çıkan M9'dan düşük puan alıyor benchmarklarda ve m9 ısınıyor diye güncelleme almamış mıydı?
Ve eklemek istiyorum NFC YOK KABLOSUZ ŞARJ YOK MİCRO SD YOK QHD YOK.
 
ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
16gb modeli 1.400 tl kıbrıs taki fiyatı, 64gb is 1.700 tl olacaktır türkiye de bu paydan nasibini alırmı bence zor, gümrük sorunlarımız var artık kimse yanında cihaz getirmez vergi dekontlara %400 zam geliyor.
 
  • Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Oneplus 2 ülkemize gelecek dediler ama ne zaman gelir bilmiyorum fiyat olarak 1500 civarı diyorlar gelirse 64gb model
 
Invoke

Invoke

Üye
  • Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Adamlar 2016 flagship killer diye reklam yapıyorlar. Görelim bakalım, yeni çıkacak cihazlarla nasıl baş edecekler.
Ve one plus köşesine çekilir. Adamlar hep nexus 5'in tasarımı ile yeni cihaz üretiyor. Taklit-i Google
 
ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Önce plus 1 kullanmanızı şiddetle tavsiye ederim, o cihazı kullanıp geliştiricilerin modifiye ettigi yazılımları mutlaka deneyin
mükemmel ligi ozaman anlarsınız
Bende seneler boyunca nokia ile nexus kullandım, plus ile tanışınca siz de benim gibi konuşursunuz.
 
  • Beğen
Tepkiler: RetaXter

Emre

Üye
Beklemedeyiz...
 
Son düzenleme:


Üst Alt