Kusura bakma da ben burda yanlış birşey söylediğimi sanmıyorum objektif olarak söylüyorum.herşey ortada..ki görünen köy klavuz istemez.yaşımın da senden fazla oldugunu bu yorumun ile anladım![]()

X6'da ki hi-fi bass teknolojisi yok sanırım hoparlörlerinde.
açıkça söylüyorum nokianın yeni telefonu çıkacak dediler oda aynı görüntü buda aynı görüntü n8 in tasarımının ne denli kötü olduğunu herkes biliyor.N8 alan arkadaşlarımın çoğu bundan şikayetçi sen gelmiş neden tarafsız olmuyorsun diyorsun herşey ortada nasıl taraflı olunulabilir ki? C7 nin auto focusu yok diyebilirsin ama tasarımına söz edersen göz nizamında sorun olması lazım ..her mesajında c7 süper n8 kalas diyerek nasıl objektif oluyorsun merak ediyorum, burda bile konu Nokia X7 sen araya yine n8'in tasarımını karıştırdın, bak objektif yorum @Uruloki'den gelmiş yada senden başka X7 konusunda n8'den bahseden var mı bak?
bence X7 tasarımı C7'den sonraki en kötü tasarım olmuş, ön kamera olmaması kötü olmuş 4 hoparlör güzel ama mini müzik kitleri var 4 hoparlör yerine başka bir teknoloji eklenebilirdi bence.
açıkça söylüyorum nokianın yeni telefonu çıkacak dediler oda aynı görüntü buda aynı görüntü n8 in tasarımının ne denli kötü olduğunu herkes biliyor.N8 alan arkadaşlarımın çoğu bundan şikayetçi sen gelmiş neden tarafsız olmuyorsun diyorsun herşey ortada nasıl taraflı olunulabilir ki? C7 nin auto focusu yok diyebilirsin ama tasarımına söz edersen göz nizamında sorun olması lazım ..

yeni nokia bumu. ben eskilerinden gene bir fark göremedim.
tek artısı bu şayet. tasarım hakkında ise simetrisiyle sanki çok oynanmış. 
C7nin değil N8in oynanmışı arka kapağa baksana c7yle ne alakası var anlamadım.ahaha![]()
yeni nokia bumu. ben eskilerinden gene bir fark göremedim.
standart bir C7 nin tasarım değiştirmiş bir biçimi. 2 değil 4 hoparlör koymuşlar bu kezde.tek artısı bu şayet. tasarım hakkında ise simetrisiyle sanki çok oynanmış.
Orda yazan yorumlardada kimisi demiş alınmaya değer ben 1200 veririm ben 1300 demişler değer biçmişler.
bu telefonun edeceği en fazla 500 dür. haydi selametle kalın![]()