Yeni Nokia X7 !

Sponsorlu Bağlantılar

OğuzcanAbi

Üye
güzel değil tasarım

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Maliyet/Özellik olarak göz önüne alırsak bana kalırsa fiyatı C7 ile hemen hemen aynı olur. Yani şöyle:
C7'de olup da X7'de olmayan; 3g için ön kamera ve 8 gb'lık dahili hafıza = X7'de olup da C7'de olmayan; 0.5 inçlik daha büyük ekran ve 4 hoperlör

_ardaa

_ardaa

Üye

Kusura bakma da ben burda yanlış birşey söylediğimi sanmıyorum objektif olarak söylüyorum.herşey ortada..ki görünen köy klavuz istemez.yaşımın da senden fazla oldugunu bu yorumun ile anladım ;)

her mesajında c7 süper n8 kalas diyerek nasıl objektif oluyorsun merak ediyorum, burda bile konu Nokia X7 sen araya yine n8'in tasarımını karıştırdın, bak objektif yorum @Uruloki'den gelmiş yada senden başka X7 konusunda n8'den bahseden var mı bak?

bence X7 tasarımı C7'den sonraki en kötü tasarım olmuş, ön kamera olmaması kötü olmuş 4 hoparlör güzel ama mini müzik kitleri var 4 hoparlör yerine başka bir teknoloji eklenebilirdi bence.

ASEYDE

Üye
nokia x6 için 35 saat müzik dinlileye bilirsiniz deniliyordu yalan :ehe

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Telefon express müzik.4 hoparlörün olması sesin saga ve sola esit yayılmasından baska bir ise yaramaz ayrıca ses çok az olur ne kadar hoparlör olursa o kadar az çıkar ses.Express music zaten alçak ses verir.
X6'da ki hi-fi bass teknolojisi yok sanırım hoparlörlerinde.Görüntülü görüsme çok kullanılmasada bence büyük eksik çünkü telefon alındıgında en az 2-3 sene kullanılacagı için ilerde büyük sıkıntı yaratır.Kamera da otofokus ve makro yine nokia'nın ayıplarının devamı...:angry:
C7 ile mukayese edilmez...

nonamex

Üye
İnanılmaz derecede kötü bir tasarımı var, ayrıca C7'nin tasarımının N8'den iyi olduğunu iddia eden arkadaşın içtiğinden bende istiyorum...

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
hala 680 mhz işlemci mi var yaaa

technoblue

technoblue

Üye
tasarımı pek de dikkat çekici değil. her an içinden uzaylı çıkabilecekmiş gibi :) ayrıca ne olursa olsun symbian işletim sistemiyle gelen telefondan ne hayır gelir ki. muhtemelen 1000 lira civarında olur fiyatı ve bence kesinlikle o parayı vermeye değmez.

lasvetorus

lasvetorus

Üye
Tasarımı çok iyi değil.N8 ci arkadaşlarda artık başkalarını suçlayacaklarına her yere şu N8 i sıkıştırma sevdasından vazgeçsinler.

.BlueTR

.BlueTR

Üye
işlemciye bak ne kadar kötü nokia artık iyice sapıttı ne oluyo acaba MeeGo çıktığından beri çöküşte.

uribaju

uribaju

Üye
her mesajında c7 süper n8 kalas diyerek nasıl objektif oluyorsun merak ediyorum, burda bile konu Nokia X7 sen araya yine n8'in tasarımını karıştırdın, bak objektif yorum @Uruloki'den gelmiş yada senden başka X7 konusunda n8'den bahseden var mı bak?

bence X7 tasarımı C7'den sonraki en kötü tasarım olmuş, ön kamera olmaması kötü olmuş 4 hoparlör güzel ama mini müzik kitleri var 4 hoparlör yerine başka bir teknoloji eklenebilirdi bence.
açıkça söylüyorum nokianın yeni telefonu çıkacak dediler oda aynı görüntü buda aynı görüntü n8 in tasarımının ne denli kötü olduğunu herkes biliyor.N8 alan arkadaşlarımın çoğu bundan şikayetçi sen gelmiş neden tarafsız olmuyorsun diyorsun herşey ortada nasıl taraflı olunulabilir ki? C7 nin auto focusu yok diyebilirsin ama tasarımına söz edersen göz nizamında sorun olması lazım ..

pRime.

pRime.

Üye

açıkça söylüyorum nokianın yeni telefonu çıkacak dediler oda aynı görüntü buda aynı görüntü n8 in tasarımının ne denli kötü olduğunu herkes biliyor.N8 alan arkadaşlarımın çoğu bundan şikayetçi sen gelmiş neden tarafsız olmuyorsun diyorsun herşey ortada nasıl taraflı olunulabilir ki? C7 nin auto focusu yok diyebilirsin ama tasarımına söz edersen göz nizamında sorun olması lazım ..

Zevkler ve renkler tartışılmaz dostum genel konuşma lütfen. Sen beğenmeyebilirsin ama başkası beğeniyo olabilir N8'i.

silver021

silver021

Üye
ahaha :D :kop::kop::kop: yeni nokia bumu. ben eskilerinden gene bir fark göremedim.
standart bir C7 nin tasarım değiştirmiş bir biçimi. 2 değil 4 hoparlör koymuşlar bu kezde. :D tek artısı bu şayet. tasarım hakkında ise simetrisiyle sanki çok oynanmış.

Orda yazan yorumlardada kimisi demiş alınmaya değer ben 1200 veririm ben 1300 demişler değer biçmişler.
bu telefonun edeceği en fazla 500 dür. haydi selametle kalın :bye2:

lasvetorus

lasvetorus

Üye
ahaha :D :kop::kop::kop: yeni nokia bumu. ben eskilerinden gene bir fark göremedim.
standart bir C7 nin tasarım değiştirmiş bir biçimi. 2 değil 4 hoparlör koymuşlar bu kezde. :D tek artısı bu şayet. tasarım hakkında ise simetrisiyle sanki çok oynanmış.

Orda yazan yorumlardada kimisi demiş alınmaya değer ben 1200 veririm ben 1300 demişler değer biçmişler.
bu telefonun edeceği en fazla 500 dür. haydi selametle kalın :bye2:
C7nin değil N8in oynanmışı arka kapağa baksana c7yle ne alakası var anlamadım.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Bu telefon C7'nin donanımını tasıyor,sadece müzik ve oyun telefonu.C7'deki multimedya özellikler yok.C7 ile karsılastırdıgında kesinlikle alınmayacak bir model.Tasarımı kötü degil sadece biraz farklı.Hatta biraz daha abartayım X6 ile bile karsılastırmam.Tek artı yönü islemcisi ve bende X6'nin hızından memnun olduguma göre aklım bile kaymaz.Bu bir geçis modeli fiyatı da n8 kadar falan olmaz..
Nokia X9 ve N9'u bekleyin derim...

Ocean258

Ocean258

Üye
Tasarımı abartıldıgı kadar harıka degıl hatta kotu bıle bence.. smybiandanda wazgecmedıklerı surece telefon satabıleceklerını dusunmuyorum.. ısımle nereye kadar?

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
nokia e6 ile bu telefonu sadece anna için çıkarıyor galiba

DijibrilHakan

Üye
Alacaksan ya HTC ya iPhone alacaksın. Ben N97 kullanıyorum hiç memnun değilim

harun22

harun22

Üye
    Konu Sahibi
Israrla önerdiğiniz telefonların tasarımları birbiriyle hemen hemen aynı ve çok eski. Farklı olan şeylerden neden hoşlanmıyorsunuz anlamadım. Sizin önerdiğiniz telefonlar bana takoz denilecek gibi gelirken bu telefon gayet şık geliyor.Daha önce açtığım Vivaz konusunda da aynı şey oldu. O telefonunda tasarımı çok güzelken kötülediniz. Tabi ki zevkler tartışılmaz. Ama kötülediğiniz sadece telefon değil. Başkalarının önerilerini, fikirlerini ve düşüncesini kötülüyorsunuz dikkatinizi çekerim.:grrr:

Takipçi Satın Al

Üst Alt