YENİ: Nokia n82 fun club acildi!!!Tum soru ve cevaplari burda toplayalımm !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
voljtrann

voljtrann

Üye
    Konu Sahibi
YENİ: Nokia n82 fun club acildi!!!Tum soru ve cevaplari burda toplayalımm !
Mrb arkadaşlar forumda n82 fun clup acalımmı açmayalımmi tereddutte kalınmiş.dusundumki bura n82 hakkında bilgiler soru cevap ve onerilerimizi paylaşalim.lutfen bildiklerinizi paylasin.sorulariniza elimden geldi kadar yardımcı olmaya calısacagım.iyi forumlar

buluuut23

Üye
N82 için smart settings bulamıyorum yardımcı olabilir misiniz

voljtrann

voljtrann

Üye
    Konu Sahibi
Mrb arkadasim verecegim linkten n82 dahil tum telefonlara uygun smart setting programını indirebilırsın.yanlız ben bu programi kurdum ne işe yarıyo cozemedim.nasil kullanıldıgıni ve ne işimize yarar anlatırsan hepimize faydalı olur. N82 smart setting dowlaona linki:

orjin_dodo

Üye
bilder n82 için çok güzel programlar var diyolar bana bi yardımcı olsanızda bende indirsem

voljtrann

voljtrann

Üye
    Konu Sahibi
Mrb oncelikle telinizi hacklemisin bu forumda n82 hack kesın cozum diye arat bulursun.daha sonra forumdaki Symbian S60 v3. (OS v9.1, 9.2, 9.3) Uygulamaları baslıgına tıkla ordaki tum programlari kullanabilirsin.telini hacklemeden ordaki programların cogu calışmaz. Kolay gelsin iyi forumlar

aduket1905

Üye
bana acil yardım gerekli lütfen yardım edebilirmisiniz :S
n82 markalı telefonuma virüs girmiş yazılım sorunundan telefon bi yerden sonra kitleniyor açılmıyo nasıl düzeltebilirim_?

voljtrann

voljtrann

Üye
    Konu Sahibi
Mrb virus temızlek ıcın telefonuna format atman gerek.hafiza kartinı cıkar sarzında ful olsun.telindeki tum bilgiler silinicek yedek alabiloyasan al.daha sonra aynı anda * 3 arama tusu yesil olan ve ustteki acip kapama tusuna aynı anda bu 4 tusa aynı basmalısin.formattıng yazısi cıkar 3 4 dakıka surer.tel duzelir virus falan farketmez hata filan yinede olmazsa nokia teknık servıse gotur.kullanıcının tek yapabilecegi format atmak

papardella

papardella

Üye
Aduket aynı sorun bende de var çözüm bulabildiniz mi ?

resso_21

resso_21

Üye
ben n 82 aldım flaşın yanındaki kırmızı ışık sönmüyor kameraya girdiğimde sönüyor ancak kameradan çıktığımda açık kalıyor ve yan taraftaki fotograf çekim tuşunun ışığıda sönmüyor ltfn yardım edin sorun ne nasıl yapılır

voljtrann

voljtrann

Üye
    Konu Sahibi
Resso kardeş sorunun donanımsal bi soruna benziyo format atmak yada guncellemeyle cozulmez.teknik servise gotur telini

kur

kur

Üye

teknik ozellikleri:

herturlu N82 bilgisi icin;

:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt