Yeni Nokia Lumia Modeli Ortaya Çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Navy Blue

Navy Blue

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Nokia Lumia Modeli Ortaya Çıktı
Nokia'nın Windows Phone 7 kullanan Lumia ailesi iki modelle sınırlı kalmayacak gibi duruyor. WP 7 kullanan yeni Nokia modeli 601'in ilk fotoğrafı ortaya çıktı.



Nokia'nın Windows Phone 7 işletim sistemi kullanan akıllı telefon serisi olan Lumia adı altında yeni modeller gelecek gibi gözüküyor. İlk olarak Lumia 800 piyasaya çıktı. Daha düşük fiyatlı model olan Lumia 710'un da kısa süre içerisinde piyasaya çıkması bekleniyor. Fakat ortaya henüz adı duyulmamış bir model daha çıktı.
Lumia 601 ismindeki Windows Phone 7 işletim sistemi kullanan yeni Nokia modeli hakkında henüz teknik bir bilgi yok. Sadece ortaya çıkan ve tasarımını gösteren fotoğraf bulunuyor. Ayrıca fotoğrafa bakarak telefonun 8 MP kameraya sahip olduğunu görebiliyoruz.
Tasarıma baktığımızda ilk açıklanan Lumia telefonlardan daha farklı bir tasarıma sahip. Özellikle N9 ile aynı tasarıma sahip olan Lumia 800'e göre çok daha genç işi duruyor.
 


By_Casparov

By_Casparov

Üye
X3,C7,vd x6 nın karışımı olmuş tipi.. :D
 
anılbaran

anılbaran

Üye
güzel bişiye benziyor :oke:
 

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
tasarımı beğenmedim :dry:
 
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
eğer ilk çıkışında pahalı olursa bunlarda tutmaz.
 
lord_keles

lord_keles

Üye
birde android yuklenebilirse 10 numara olur :D nokia kaltitesi ve android ozgurlugu ..... harika olur
 
SnekAffekt

SnekAffekt

Üye
androide karşı iyi bir alternatif ama nokia artık eski kalitesinden uzak ve yeni çıkan telefonlarında sorun yaşayanların sayısı oldukça fazla. tasarım olarak da fazla iyi değil bence
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt