yeni nokia lumia 800c

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
yeni nokia lumia 800c
N okia yeni Lumia akıllı telefonu duyurdu. CDMA özellikli ilk Windows Telefon olan Nokia Lumia 800C dikkat çekici tasarım çizgileri ve hızlı internet bağlantısı performansı ile öne çıkıyor. Daha önce en Lumia serisinin en ekonomik modeli olan cep telefonunda da işbirliği yapan Nokia ve China Telecom'un yeni ürünü Nokia Lumia 800C cep telefonunun 1.4 GHz işlemciye, Carl Zeiss objektifli 8 megapiksel çözünürlüklü dijital kameraya, 16 GB dâhilî belleğe, 3.7 inç büyüklüğünde AMOLED ClearBlack ekrana, donanım hızlandırıcı ve ayrı bir grafik işlemciye sahip.










Nokia Lumia 800C
Windows Marketplace uygulamaları ve internet erişimi ağırlıklı Nokia Lumia 800C akıllı telefon kullanıcıların sevdikleri ve arkadaşları ile sürekli bağlantı halinde olmalarını son derece kolaylaştıran özelliklere sahip. China Telecom tarafından siyah ve açık mavi renk seçenekleri ile telefonseverlerin beğenisine sunulan Nokia Lumia 800C cep telefonu 3.7 inç büyüklüğünde AMOLED ClearBlack dokunmatik ekran, 1.4 GHz gücünde işlemci, donanım hızlandırıcı, ayrı bir grafik işlemci, 8 megapiksel çözünürlüklü dijital kamera, Carl Zeiss objektif, HD video kayıt fonksiyonu, 16 GB dâhilî bellek ve SkyDrive depolama desteği gibi özellikleri ile öne çıkıyor.



Nokia Lumia 800C akıllı telefon
Nokia ayrıca Microsoft ile birlikte Be Top programını da duyurdu. Be Top programı Çin'de uygulama geliştiricileri Windows Telefonlar için heyecan verici uygulamalar geliştirmeleri konusunda teşvik ediyor. Geliştirilen uygulamalar telefonseverlerin Nokia Lumia 800C akıllı telefonu diledikleri gibi özelleştirebilmelerine ve cihazın tüm özelliklerinden olabildiğince yararlanabilmelerini sağlıyor.



Nokia Lumia 800C Windows Telefon
Nokia Lumia 800C akıllı telefonda için optimize edilmiş ve sadece Lumia telefonlarda bulunan Nokia kullanıcı özellikleri de unutulmamış. Telefonseverler Nokia Lumia 800C cep telefonunun Nokia Maps özelliği ile üç boyutlu haritalara hızlı erişim kazanıyor ve haritaların sağladığı fonksiyonlardan yararlanabiliyorlar. Nokia Drive özelliği ise sesli navigasyon destekli ücretsiz bit servis sunuyor. Nokia Lumia 800C sahibi telefonseverler Nokia Music özelliği aracılığıyla 12 ay boyunca en son şarkı ve müzik dosyalarına diledikler her yerde ve her zaman ücretsiz olarak erişebiliyorlar.



Nokia Lumia 800C fiyatı
Nokia Lumia 800C cep telefonu China Telecom üzerinden nisan ayından itibaren satışa sunuluyor. Nokia Lumia 800C akıllı telefonun satış fiyatının 3599 yuan olması bekleniyor.

 


Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Grafik işlemcisi tam olarak ne hünkarım?Ve video kaydı kaçlık?Şimdiden teşekkürler.
 
papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
şu anda tam olarak özellikler açıklanmamış ögrenirsem ilk duyan sen olursun merak etme ama bu cihaz türkiyeye gelmeyebilir belkide çünkü çift simkart destegi var sadece çin için olabilir
 
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Ama wp7 ana menüsü daha güzel duruyor.Renk çekici.Keşke gelse.
 
AHMED...

AHMED...

Üye
karizma olmuş valla
 
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bilgilendirme için teşekkürler,Cihaz da muteşem gözüküyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt