Yeni... Nokia 5800 v50.0.005 Modifiye Firmware v5.0 (HACKED) (Türkçe)

Tracy35

Üye
Bu arada NAVIFIRM de 5800 red yok nasıl yapcaz blue ındırsek ne olur bırsey olurmu acaba

bişi olmaz sadeçe Tema Deyeşir blue atarsan MAvi olur tema Red atarsan Kırmızı Olur bnm Tel Mavi Red kurulu mesela

cexen

Üye
en iyi modifiye edilmiş v50 bu olsa gerek ah birde şu fontlar duzgun olsaymış harkulade olacaktı emeğinize saglık

arkadaslar telefonu ikinci el aldım ve telefon kendiliğinden donuyor. Telefoncuya götürdüm yazılım yüklememiz gerekiyor diyiyor. Güvenemedim telefonu geri getirdim.Acaba hangi yazılımı yukleyecek bir fikriniz varmı?Telefonun yazılımı V50.0.005 yani güncel sürüm.(mail adresim msa21us@hotmail.com) yarıdmcı olursanız ssevinirim. iyi geceler

bir sorum var,
navifirm'den kendi telefonuma has orjinal firmware dosyalarını (product kodu ile eşdeğer olan dosyalarımı) bulup onları mı indirmeliyim yoksa ordan herhangi birini seçip indirsem yapar mı? konuda baya acemiyim de işimi şansa bırakmak istemiyorum

bende yaptım çok güzel olmuş ellerine sağlik 10 numara çalışma am bir iki eksiklik var tabi
1- kısa mesaj (ı) kelimesi ( l ) olarak duruyor yazı fontu hatası var
2-ikincisi hack işlemi tam olmamış dahili bileşen değiştirilemez diyor hellox ile yaptığımız böyle hata vermiyordu değiştiriyordu
3- halen daha bazı programlarda sertifika kısıtlanıyor uyarısı geliyor rompatc otamatik olarak çalişiyor orada problem yok problem helloxun yüklediği dertifikaların olmaması diye düşünüyorum çünkü

bundan önce 5800 v30 versiyonunu helloox ile hack yapmıştım ve her türlü programı denedim yükleme yapmama gibi bir durum olmadı ama bunda aynı programlar için bu şekil hatalar verdiği oluyor

ama genel anlamda baktığımızda ço kaliteli bir çalişma olmuş ki hele gözle görülür bir hızlanma söz konusu en güzel yanıda bu skyfire ile bile takılmadan film izliyorum online film sitelerindeki tüm filmleri izledim neredeyse telefonda en ufak bir kasma dahi yok bu hack oturmuş bir bütün oluşturmuş telefonla yanlız wifinizinde çekmesi gerek onu da hatırlatayım fotograf kalitesi ve video kalitesi iyi ana menü dizaynı da mükemmel tam bir düzen gelmiş

bekar bir erkeğin evine bir kadın elinin dokunuşu gibi düzenli aradığını bulabiliyorsun

her kimin emeği geçtiyse hepinizin ellerine saglık bu versiyon artık arşivimde yerini almiş durumda sağolun iyi forumlar

letmax

Üye
Telefonuma dün yüklemeyi yaptım. Güzel bir çalışma. Ram ve Rom kullanımı minimum düzeyde.
Telefon gayet hızlı ve sağlıklı çalışıyor. Ellerinize sağlık.

arkadaşlar kablo tanımama sorununu nasıl aşacaz yardım lütfen. ilk mesajdaki her şeyi harfiyen yaptım ama olmadı ?

cd99

Üye
çok güzel bir çalışma yapanın ellerine saglık ben TPLAY arkadasımızınyapmıs oldugu halim 2 için olan yazılımı yükledim oda güzel olmuş fakat bişey ögrenmek istiyorum bunun efektlerini nasıl degiştiririz yardımcı olursanız sevinirim

erdenn

Üye
gerçekten güzel olmuş arkadaşlara çok teşekkür ederim ama eğer şu font işinide halledebilirseniz mükemmel olacak.

bergotem

Üye
selam arkadaşlar bu yazılımı yükledim ancak bildiğiniz gibi fontlar türkçe karakter uyumlu değil.bu yüzden flipfont adında güzel bir program yükledim menü ve kendi tarayıcısı dahil tüm fontlar değişti ancak kullanıo olduğum opera mobile 10 tarayıcısı türkçe karakterle uyumsuz olan daha önce değiştirdiğim fontu kullanmaya devam ediyor.font u elden de kurmayı denedim ama olmadı.operayı silip tekrar kurdum yine olmadı lütfen bileniniz varsa yardımcı olun teşekkürler...

cd99

Üye
TPLAY arkadasımızın vermiş oldugu yazılımda font hataları yok onuda yükleyebilirsinz hız arasındada fark yok sadece ıkı farklı tema eklemiş ve font yazı hataları ve yazı boyu gayet iyi

Flashı yapamadım :S bir yardımcı olsan

darkwily

Üye

müzik kütüphanesinde şarkılar görün müyor neden acaba !!!?

Ferzan

Üye
merhabalar sizden bir ricam olacaktı ama yapabilirmisiniz bilemiyorum nokia n97 içinde böyle bir modifiye hazırlayabilirmisiniz acaba işletim sistemleri benzerdir zaten yapabileceğinizi düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim n97 v21.0.102

ttnn

Üye
Telefona bu versiyonu yükledikten sonra telefon acayipp güzel oldu hız özellik vs. vs. iphone killer açılışıda çok güzel olmuş yüklemenizi tavsiye ediyorum tek olumsuz yanı dokunmatik çok hassas olmuş mesaj yazmak zor oluyor o kadar o da bir kusur değil tabiki

bergotem

Üye
yine de bir font hatası yüzünden tekrar kurup iki saat uğraşmak bana mantıklı gelmior.fontu nasıl kökten değiştirebiliriz dediğim gibi sadece opera da değişmiyor kendi tarayıcısı bile değiştiriyor lütfen yardım...

arkadaşlar flipfont programını kurun fontta sorun var evet ama bu program gerçekten işinizi görecektir.şayet ben kullanıyorum hata falan yok.