CABBAR Üye asigsasi' Alıntı: seni ve yaren_dede yi Genişletmek için tıkla ... bahadır abi hak ediyor benim işim gırgır
asigsasi' Alıntı: seni ve yaren_dede yi Genişletmek için tıkla ... bahadır abi hak ediyor benim işim gırgır
asigsasi Üye CABBAR' Alıntı: bahadır abi hak ediyor benim işim gırgır Genişletmek için tıkla ... ikinizde hakediyor sunuz
CABBAR' Alıntı: bahadır abi hak ediyor benim işim gırgır Genişletmek için tıkla ... ikinizde hakediyor sunuz
CABBAR Üye Muhım olan dostluk abi gerisi mühim değil. Nasılsın abi? 8 eylülde Allah nasip ederse seni de görmek isteriz abi
Muhım olan dostluk abi gerisi mühim değil. Nasılsın abi? 8 eylülde Allah nasip ederse seni de görmek isteriz abi
asigsasi Üye CABBAR' Alıntı: Muhım olan dostluk abi gerisi mühim değil. Nasılsın abi? 8 eylülde Allah nasip ederse seni de görmek isteriz abi Genişletmek için tıkla ... tabiki iyiyim sen nasılsın 8 eylül de ne var ki
CABBAR' Alıntı: Muhım olan dostluk abi gerisi mühim değil. Nasılsın abi? 8 eylülde Allah nasip ederse seni de görmek isteriz abi Genişletmek için tıkla ... tabiki iyiyim sen nasılsın 8 eylül de ne var ki
CABBAR Üye asigsasi' Alıntı: tabiki iyiyim sen nasılsın 8 eylül de ne var ki Genişletmek için tıkla ... İstanbulda buluşmayı planlıyoruz abi Allah nasip ederse. Dede, hüloooğğğ, fenerbahçeli ali abi ve ben varız şimdilik.
asigsasi' Alıntı: tabiki iyiyim sen nasılsın 8 eylül de ne var ki Genişletmek için tıkla ... İstanbulda buluşmayı planlıyoruz abi Allah nasip ederse. Dede, hüloooğğğ, fenerbahçeli ali abi ve ben varız şimdilik.
asigsasi Üye CABBAR' Alıntı: İstanbulda buluşmayı planlıyoruz abi Allah nasip ederse. Dede, hüloooğğğ, fenerbahçeli ali abi ve ben varız şimdilik. Genişletmek için tıkla ... iyi de ben İstanbul da değilim
CABBAR' Alıntı: İstanbulda buluşmayı planlıyoruz abi Allah nasip ederse. Dede, hüloooğğğ, fenerbahçeli ali abi ve ben varız şimdilik. Genişletmek için tıkla ... iyi de ben İstanbul da değilim
CABBAR Üye asigsasi' Alıntı: iyi de ben İstanbul da değilim Genişletmek için tıkla ... İstanbul diye biliyordum ben
asigsasi' Alıntı: iyi de ben İstanbul da değilim Genişletmek için tıkla ... İstanbul diye biliyordum ben
Enes Üye CABBAR' Alıntı: İstanbulda buluşmayı planlıyoruz abi Allah nasip ederse. Dede, hüloooğğğ, fenerbahçeli ali abi ve ben varız şimdilik. Genişletmek için tıkla ... hüloğ deme bana
CABBAR' Alıntı: İstanbulda buluşmayı planlıyoruz abi Allah nasip ederse. Dede, hüloooğğğ, fenerbahçeli ali abi ve ben varız şimdilik. Genişletmek için tıkla ... hüloğ deme bana
asigsasi Üye CABBAR' Alıntı: Bi dakika ya bende İstanbulda değilim ki Genişletmek için tıkla ... sende mi
Enes Üye CABBAR' Alıntı: Ok. Taam. Genişletmek için tıkla ... Bi dakika ya ben de istanbulda değilim ki
CABBAR Üye TheFenomen' Alıntı: Bi dakika ya ben de istanbulda değilim ki Genişletmek için tıkla ... Sonundaki "" ifade merserize
TheFenomen' Alıntı: Bi dakika ya ben de istanbulda değilim ki Genişletmek için tıkla ... Sonundaki "" ifade merserize
Enes Üye CABBAR' Alıntı: Sonundaki "" ifade merserize Genişletmek için tıkla ... merserize ne alaka - - - Eklendi - - - asigsasi' Alıntı: sizin buluşma yatar Genişletmek için tıkla ... Abi sen karıştırdın Ahmet abi sana savaş açacaktır
CABBAR' Alıntı: Sonundaki "" ifade merserize Genişletmek için tıkla ... merserize ne alaka - - - Eklendi - - - asigsasi' Alıntı: sizin buluşma yatar Genişletmek için tıkla ... Abi sen karıştırdın Ahmet abi sana savaş açacaktır
CABBAR Üye asigsasi' Alıntı: sizin buluşma yatar Genişletmek için tıkla ... Deme öyle be abi :confused::confused::confused::confused::confused:
asigsasi' Alıntı: sizin buluşma yatar Genişletmek için tıkla ... Deme öyle be abi :confused::confused::confused::confused::confused:
Enes Üye CABBAR' Alıntı: Deme öyle be abi :confused::confused::confused::confused::confused: Genişletmek için tıkla ... tapaşalptan mı giriyon
CABBAR' Alıntı: Deme öyle be abi :confused::confused::confused::confused::confused: Genişletmek için tıkla ... tapaşalptan mı giriyon
asigsasi Üye TheFenomen' Alıntı: merserize ne alaka - - - Eklendi - - - Abi sen karıştırdın Ahmet abi sana savaş açacaktır Genişletmek için tıkla ... zeytin dalı hazır
TheFenomen' Alıntı: merserize ne alaka - - - Eklendi - - - Abi sen karıştırdın Ahmet abi sana savaş açacaktır Genişletmek için tıkla ... zeytin dalı hazır