achambo Üye Dede' Alıntı: Beni beğenmiyor musun Ben alınmam valla.Dede demezseniz alınırım Genişletmek için tıkla ... dedeededededededededdedededededededededededededededededededededededededededededededededededededededede dedeeee - - - Eklendi - - - açık büfeye gidenlerden biri elinde traş makinesi, ustura tarzı bişiyle gitsin sakalları kessin çaktırmadan
Dede' Alıntı: Beni beğenmiyor musun Ben alınmam valla.Dede demezseniz alınırım Genişletmek için tıkla ... dedeededededededededdedededededededededededededededededededededededededededededededededededededededede dedeeee - - - Eklendi - - - açık büfeye gidenlerden biri elinde traş makinesi, ustura tarzı bişiyle gitsin sakalları kessin çaktırmadan
KayraBey Üye Konu Sahibi FatoŞ' Alıntı: Evetttt evetttt Evettt dede dedemmmmm Genişletmek için tıkla ... Baston al bana
KayraBey Üye Konu Sahibi CABBAR' Alıntı: Ak sakallı oldduğun zamanları da görelim inşallah dedeeee Genişletmek için tıkla ... Var var 3 5 tane
CABBAR' Alıntı: Ak sakallı oldduğun zamanları da görelim inşallah dedeeee Genişletmek için tıkla ... Var var 3 5 tane
KayraBey Üye Konu Sahibi FatoŞ' Alıntı: amin allah başımızdan eksik etmesin seni dede seviyoruz seni .. Genişletmek için tıkla ... Bende sizleri seviyorum minik torunlarım
FatoŞ' Alıntı: amin allah başımızdan eksik etmesin seni dede seviyoruz seni .. Genişletmek için tıkla ... Bende sizleri seviyorum minik torunlarım
FatoŞ Üye alayım Tabi dedem dedecimmm.. Benim Yaşlı dedemmmm - - - Eklendi - - - Dede' Alıntı: Bende sizleri seviyorum minik torunlarım Genişletmek için tıkla ... dedecim allah uzun ömür versin sanaa (minik torunun FatoŞ )
alayım Tabi dedem dedecimmm.. Benim Yaşlı dedemmmm - - - Eklendi - - - Dede' Alıntı: Bende sizleri seviyorum minik torunlarım Genişletmek için tıkla ... dedecim allah uzun ömür versin sanaa (minik torunun FatoŞ )
FatoŞ Üye CABBAR' Alıntı: CABBAR ağa amca yok amca yok Genişletmek için tıkla ... ama amcaaaa ağlarım Bak - - - Eklendi - - - ( sen Benim dede me dede dersin ha al sana )
CABBAR' Alıntı: CABBAR ağa amca yok amca yok Genişletmek için tıkla ... ama amcaaaa ağlarım Bak - - - Eklendi - - - ( sen Benim dede me dede dersin ha al sana )
achambo Üye Dede' Alıntı: Bende sizleri seviyorum minik torunlarım Genişletmek için tıkla ... dede ile minik torun arasında 15 yaş varsa bu nasıl oluyo
Dede' Alıntı: Bende sizleri seviyorum minik torunlarım Genişletmek için tıkla ... dede ile minik torun arasında 15 yaş varsa bu nasıl oluyo
FatoŞ Üye achambo' Alıntı: abla sen öyleysen ben bebek mi oluyom Genişletmek için tıkla ... Evet Öyle Oluyorsun kardeşlik
achambo' Alıntı: abla sen öyleysen ben bebek mi oluyom Genişletmek için tıkla ... Evet Öyle Oluyorsun kardeşlik
achambo Üye FatoŞ' Alıntı: küçük Bebekk senii Genişletmek için tıkla ... karnım acıktı yemek vermiyolar - - - Eklendi - - - bebeklere kızmıyolar dimi
FatoŞ' Alıntı: küçük Bebekk senii Genişletmek için tıkla ... karnım acıktı yemek vermiyolar - - - Eklendi - - - bebeklere kızmıyolar dimi
FatoŞ Üye kalk Bence kendin Hazırla Birini Beklersen açlıktan sızlanırsın - - - Eklendi - - - bebek oldukları için hayır ama benim bildiğim bebekler yazı yazmayıda bilmiyorlarrr kızılacak birşey yapmıyorlar..
kalk Bence kendin Hazırla Birini Beklersen açlıktan sızlanırsın - - - Eklendi - - - bebek oldukları için hayır ama benim bildiğim bebekler yazı yazmayıda bilmiyorlarrr kızılacak birşey yapmıyorlar..