manialog Üye infazcı' Alıntı: peki flash atınca ne gibi değişiklikler oluyor yazarmısınız telefonum nokia 808 Genişletmek için tıkla ... telefon kutusundan ilk çıkardığın gibi oluyor bi nevi format atmışsın gibi düşün
infazcı' Alıntı: peki flash atınca ne gibi değişiklikler oluyor yazarmısınız telefonum nokia 808 Genişletmek için tıkla ... telefon kutusundan ilk çıkardığın gibi oluyor bi nevi format atmışsın gibi düşün
onurx5 Üye selamun aleyküm hocam bu dediğiniz programları indirdim ama programlar hata verdi bana yardımcı olacak biri varmı? şimdiden çok teşekkürler selametle Son düzenleme: 16 Kas 2014
selamun aleyküm hocam bu dediğiniz programları indirdim ama programlar hata verdi bana yardımcı olacak biri varmı? şimdiden çok teşekkürler selametle
AtLaNtiSs. Üye hocam daha gecen gün resimler gözüküyordu ne oldu şimdi bu resimlere ...? Her nerde aksilik varsa hep beni buluyor
hocam daha gecen gün resimler gözüküyordu ne oldu şimdi bu resimlere ...? Her nerde aksilik varsa hep beni buluyor
AtLaNtiSs. Üye Aga telefon sapıttı ya kimin elinde programlar mevcut flaş deneycgm biri ulaşdn bna LÜTFEN