Yeni monitör aldık oyun kasıyor kart kaldırmıyor mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MaxipmaN

Üye
    Konu Sahibi
Yeni monitör aldık oyun kasıyor kart kaldırmıyor mu?
dün vatandan PHILIPS 18.5" 196V3LSB25/62 monitor aldık babama indirime girer dedim dinlemedi neyse taktık falan city car driving çok kasmaya başladı çok az kasar yada hiç kasmazdı ekran kartı shappire hd3650 1-2.8 gb 725 mhz(730 yaptım)fabrika overclocklu monitöre az gelmiş olabilir mi?gt 630 taksam önerirmisiniz ?
Ayrıca monitor göz yoruyordu gamayı vs azalttım ama yine biraz yoruyor smartcontrastı açayım mı?

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
hailyle çözünürlüğü kaldırmıyor ekran kartın.
çözünürlüğü önceki monitöründeki gibi ayarla :oke:
ekran kartında unuttum ben 3650 diye bir modeli :)
işlemci ram iyise yeni ekran kartı bak.

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

MaxipmaN

Üye
    Konu Sahibi
sabah aklıma geldi çözünürlük olayı zaman olmadı deneyemedim sistem ddr2 4 gb ram var 3.5 görünüyo tabi, core 2duo e7400 bu sisteme para vermek için artık geç

ancak gt630 alsam hd3650 ile nasıl bir fark oluşur ve ddr2 anakarta ddr3 ekran kartı takılır mı?

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
sabah aklıma geldi çözünürlük olayı zaman olmadı deneyemedim sistem ddr2 4 gb ram var 3.5 görünüyo tabi, core 2duo e7400 bu sisteme para vermek için artık geç

ancak gt630 alsam hd3650 ile nasıl bir fark oluşur ve ddr2 anakarta ddr3 ekran kartı takılır mı?
ramin ddr2 siyle ekran kartının belleğinin birbiryle uzaktan yakından alakası yok... uyuşmama diye birşey yok.

daha iyi bir ekran kartı al derim almışken. işlemcin idare eder.
birde 64bit sistem kur.

MaxipmaN

Üye
    Konu Sahibi
akşam çözünürlüğü deneyeceğim ygs var olmasa kesin iyi bir kart alırdım laptopta 64 bit var ama formata para bulamam

nalcam22

nalcam22

Üye
formata para vermene gerek yok internetten w764 bit indirip cdye çekip kendinde kurabilirsin format çok basit

• Beğen
Legendary.

Legendary.

Üye
32 bitte 3.2 gb görür en fazla,Katılıyorum 64 bit kur bence :p

• Beğen

MaxipmaN

Üye
    Konu Sahibi
kurulsa düzelir miki?

Legendary.

Legendary.

Üye
Bilemiyorum ben ram'i tam kullanabilmeniz için dedim. Ayrıca City Car Driving oyunundaki kasma problemi çoğu kullanıcıda var sistem

• Beğen

MaxipmaN

Üye
    Konu Sahibi
o zaman gerek yok kasma sorunu eskiden orta ayarlarda olmuyordu şimdi en düşükte oynanmaz hale geldi bıraktım oyunu

CmptrCanavarı

CmptrCanavarı

Üye
halla halla nasıl kasıyor anlamadım ben eski pc m de nvidia fx5200 ekran kartına samsung 24 inc ekran bağladım hiç kasma sorunu olmadı olmaması lazımdı

MaxipmaN

Üye
    Konu Sahibi
oyunu açmadın başka oyundan söz ettin herhalde yoksa o kart oyunda duman olur city car oyununu fx5200 kart ile denemiştim görüntü bozuk tv kanalı gibi karlıydı :kop:

oyunu laptopta deniycem 525m oyunu çalıştırır mı? ram 4 gb işlemci i5 2.50 64 bit win7

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt