06kubilay06
Üye
-
Konu Sahibi
-
yanıtınız için teşekkür ederimde şimdi bi antenlerde 2.4 ghz ıle 5 ghz durumu varmıs cıhaz 5 ghz yı desteklemıyorsa fealn ıse yaramazmıs dıyolar alt model 2.4 ghz herhalde o ısıme yararmı yanı fıyat sorund egıl 200 tl ye cıkabılıım ama alıncada sorun yasamak ıstemıyorumüstteki daha iyi tp iyi markadır doğru seçim
dediğinizi anlamadımo farklı anten ile alakalı bu bizde de öyle ama desteklemiyor
teşekkür ederim danışıcagım bu modemelr dısında baska modem onerısı olan varmı ?bir sitede laptobun yada telefonun 5 ghz yı desteklemıyorsa işe yaramaz 2.4 almalısın dıyor sımdı dual band alsam hem 2.4 hem 5 olsa sorun olurmu bılgılendırırmısınız bugun modemı almam lazımhız ile anten farklı şeyler demek istedim.kullandığın firmanın altyapısı desteklemiyorsa boşuna alma.müşteri temsilcisine danış istersen.
airties rt-204üst linkdeki modem ikisinide veriyor.bu arada senin modemin marka ve modeli ney
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İyi modemdir, ben v2 versiyonunu kullanıyorum
Valla bende full çekiyobaşka bi yerdede tavsıyesını okumsutumda aynı modemden arkadasımda var çekmıyo dıye ıade etmek zorudna kaldık o yuzden airtiestende emın olamıyorumayrıca ben bunu duvara sabıtlıcem airties o konuda hıc uygun degıl
ya artık parasındada değilimde fazla abartı olmadan evımde ıse yarar bı modem ıstıyorumValla bende fu ll çekiyoAma duvara sabitleyeceksen dediğin gibi airties olmaz.
kardeş valla senın sözüne güvenerek az önce sipariş ettim inş sorun yaşamamilk verdiğin linkler iyi kardeşimo kadar eşyaya anca yeter
ya ben dırek ac lere baktım 350 nın ustu rakamları gorunce vazgectım cok geldı gozume yanı 50 tl yede modem varken 350 de çok diye düşündüm evet sıparıs ettı mtesekkurlerWi-fi kullanan cihazın çok olmasından dolayı kaliteli modem almakta fayda var eğer altyapıda 16 mbps hızlarına yakın ya da hızı alıyorsanız sağlam modem almak gerekli. 802.11 ac destekli bir modem ileriye yönelik olabilirdi ama şu an çoğu cihaz bu protokolü desteklemiyor, fakat modemde değiştirilebilir anten var ise bu daha büyük avantaj çekim alanı yetersiz kaldığı takdirde dbi değeri yüksek bir anten ile değiştirmek pratik bir çözüm olabiliyor. Sipariş vermişsiniz sanırım hayırlı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?