Yeni mezunlar için örnek kapak mektubu

Sponsorlu Bağlantılar

leiche

leiche

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yeni mezunlar için örnek kapak mektubu
Yeni mezunlar için örnek kapak mektubu

Sayın yetkili,

Eğitim geçmişime ve kişisel özelliklerime uygun, şirketinize değer katabileceğim bir pozisyonda çalışma isteğimi iletmek istiyorum. Özellikle satış, pazarlama ve pazar araştırması konularında katkı sağlayacağımı düşünüyorum.

2007 yılında Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun oldum. Eğitimim süresince kendimi temel işletme yönetimi, satış-pazarlama ve pazar araştırmaları konularında geliştirdim. İçinde yer aldığım projeler ve stajlar sayesinde takım çalışması ve proje yönetimi konularında kendimi geliştirme fırsatı buldum. Ayrıca, üniversite eğitimim sırasında ileri düzeyde İngilizce öğrendim. Özellikle problem çözme, kriz yönetimi ve uzun vadeli düşünebilme yeteneklerimin ve insan ilişkilerinde empati ile yaklaşımımın çalışma hayatında yardımcı olacağını düşünüyorum. Kısa vadede, eğitim geçmişimin ve kişisel özelliklerimin yardımıyla şirketinize değer katmayı; uzun vadede ise kendimi geliştirerek yükselmeyi hedefliyorum.

Sonuç olarak; ekteki özgeçmişimin şirketinize değer katabilecek uygun pozisyonlar için değerlendirilmesini rica ediyorum. Gerekli görmeniz durumunda daha detaylı bilgi vermek için sizinle karşılıklı görüşmek isterim.

İlginize şimdiden teşekkür ederim.
Saygılarımla;
Leiche

 


Üst Alt