Yeni Mercedes S’in Maskesi Düşüyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Mercedes S’in Maskesi Düşüyor


“Amiral Gemisi” bu yıl geliyor!Casus fotoğrafçılar bu kez ise yeni nesil S-Serisine ait yeni bir kaç görüntü yakalamayı başardılar. Bu sefer daha az bir kamuflaj ile karşımıza çıkan yeni Mercedes-Benz S-Serisi’nin, bu senenin ilerleyen aylarında tanıtılması bekleniyor.Her geçen gün maskesinden bir parça daha kaybeden yeni jenerasyon Mercedes-Benz S-Serisi modelinin, iyice Aesthetic S tasarımına büründüğünü görebiliyoruz. Aracın ön kısmı F700’den esinlenilmiş bir ön ızgaraya ve LED destekli ön farlara ev sahipliği yaparken arka tarafta ise iki adet egzost çıkışı ve CL modelini anımsatan arka farlara rastlıyoruz.
Yüksek teknoloji ile donatılmış olan kabin ise iki akıllı LCD ekrana sahip olan bir araç-gereç paneliyle süslenmiş. Bu ekranlardan biri alışıldık analog araçlarının yerini alırken diğeri ise çok fonksiyonlu bir dokunmatik ekran ünitesi olarak görev yapacak. Bu çok fonksiyonlu dokunmatik ekrandan klima kontrolü, uydu navigastonu, iletişim ve eğlence kontrolleri sağlanabilecek. Kaputun altında ise araç markanın yeni MoVe (modüler V6 ve V8) adlı motorlarına sahip olacak. Bu motorlarda ise turbo beslemesi ve doğrudan enjeksiyon bulunması bekleniyor. Çeşitli söylentilere göre üç adet hibrid seçeneği mevcut olacak: 41, 61 ve 109 beygirlik elektrik çıkışı.
S65 AMG’de bulunan çift turbolu V12 motoru ise büyük ihtimalle 680 beygir güce sahip olacak. Bu sınıfına öncülük etmekte olan modelin kilo verebilmek adına karbon fiberden yapılmış kapılara, bagaja ve tavan bölgesine sahip olması bekleniyor.
Yeni bir S-Serisi’nden bekleyeceğiniz üzre, Mercedes-Benz firması güvenliliği vurgulamak üzere son teknolojiler ile geliştirilmiş bir dizi yeniliği bu araçta uygulayacak. Ayrıca S-Serisi (W222); coupe ve convertible versiyonlarının yanı sıra üç farklı uzunluk seçeneği ile sunuluyor olacak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt