Yeni Mercedes S-Serisi Çok Daha Yakından Görüntülendi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Mercedes S-Serisi Çok Daha Yakından Görüntülendi


Model yelpazesinin lideri olması kaçınılmaz gibi.Almanya’da yaşayan bir araba sever, 2013 model Mercedes-Benz S-Serisi prototipinin fotoğraflarını diğer Mercedes takipçileri ile internet üzerinden paylaştı.Heyecan ile yollarını gözlediğimiz yeni S-Serisi’ni ilk kez bu kadar yakından görme fırsatına sahip oluyoruz! Hatta ve hatta, iç kısmından bir kaç ipucuna bile ulaşabiliriz. Bu senenin ilerleyen aylarında perdesini kaldırmasını beklediğimiz S-Serisi, Mercedes’in en başarılı modellerinden biri olarak ünvanını sürdürmeye hazırlanıyor. Mercedes’in bunadn sonraki modellerinde konu edineceği ve hatta çoktan edinmeye başladığı Aesthetic S tasarımı aksanlarına sahip olan araçtan beklentilerimiz ise şu yönde; özenle hatlandırılmış bir kaput, LED beslemeli ön farlar, daha büyük bir ön mazgal, CL modelinden esinlenilmiş arka farlar ve de çift çıkışlı egzost sistemi.
Yeni S-Serisi’nin iç kabinine gelecek olursak aracın iki adet kocaman LCD ekrana ev sahipliği yapacağını söyleyebiliriz. Bu ekranlardan biri analog araç gereçlerini değiştirirken diğeri ise klima kontrolünü, uydu navigasyonunu, iletişim ve eğlence sistemlerini yönetebilen çok fonksiyonlu dokunmatik bir ekran olarak görev yapacak.
Özenle çizilmiş hatlara sahip kaputunun altında ise amrkanun yeni “MoVe” modüler V6 ve V8 motorları bulunacak. Aracın bir de hibrid versiyonunun üretilmesinin planları yapılıyor. Hibrid versiyon hayalleri gerçeğe dönüşürse araç 100 kilometrede sadece 3.3 litre yakıt tüketiyor olacak. Yeni Mercedes S-Serisi’nden beklenen 0-100 km/s arası hızlanma süresi ise bu koşullar altında altı saniyeden daha kısa bir rakam ile bizleri karşı karşıya bırakıyor. Hepimizi heyecanlandıran S63 AMG modeli ise çok büyük ihtimalle çift turbolu 5.5 litrelik V8 motoru ile 550 beygirin yanında 799 Nm tork gibi müthiş bir güç üretiyor olacak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt