Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yeni MeeGo lu cihaz çıkarsa Adı ne olur
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FirstPioneer
Üye
Konu Sahibi
Yeni MeeGo lu cihaz çıkarsa Adı ne olur
Yeni MeeGo lu cihaz çıkarsa adı ne olur tahminler
Amaru Shady
Üye
bildiğim kadarıyla çıkmayacak
cozturk
Üye
Evet Nokia N9'dan başka meego'lu cihaz çıkartmayacağını söyledi...Fikrinden dönmesi çok zor ama olurda geri dönerse yeni çıkacak meego'lu cihaz N9'un bir üst versiyonu olur diye tahmin ediyorum ve N10 adını verirler..N10>N9>N8....
Evet Nokia N9'dan başka meego'lu cihaz çıkartmayacağını söyledi...Fikrinden dönmesi çok zor ama olurda geri dönerse yeni çıkacak meego'lu cihaz N9'un bir üst versiyonu olur diye tahmin ediyorum ve N10 adını verirler..N10>N9>N8....
Ben nokia meego lu cihaz çıkarıp çıkarmayacak demedim sadece adı ne olur diye tahminde bulunmanızı istedim
fnldstntn
Üye
Nokia M9
N9 milyonlarca satmadığı sürece uenisi çıkmaz....
yakup_281
Üye
mephone olur
pRime.
Üye
olmayacak öyle bişey ama olsaydı n serisi yerine 3 haneli bir ad verilirdi diğer telefonlardaki gibi. atıyorum nokia 990 nokia 880 gibi
lasvetorus
Üye
n9 sondu.
Del Rey
Üye
Nokia 810
'Patron
Üye
Nokia NPWMG tabiki
New Phone With MeeGo
Hex4d0r
Üye
Tizenphone MeeGo çıkacak ama Nokia değil Samsung adı altında ve biraz üzerinde oynanmış olarak çıkacak Şu Bada OS ile birleştirme olayı yatar.(Eğer MeeGo'yu fazla kurcalamazlarsa...)