Yeni Maestro İmzaladı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
мαχ ραуηє

мαχ ραуηє

Üye
Yeni Maestro İmzaladı


Sevilla`dan transfer edilen ve dün 4 yıllık sözleşme imzalayan Didier Zokora, tüm gücünü Trabzonspor’un başarısı için harcayacağını söyledi:

Buraya Sadece Para İçin Gelmedim

Trabzonspor yeni sezon öncesi ilk resmi imzayı Zokora’ya attırdı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde düzenlenen törenle 4 yıllık sözleşme imzalayan Fildişi Sahilli futbolcu iddialı açıklamalarda bulundu. İstanbul’da olduğu gibi Trabzon’da da krallar gibi karşılanmaktan ötürü son derece mutlu olduğunu ifade eden Trabzonsporlu taraftarların sevgisine layık olmaya çalışacağını söyledi. Didier Zokora, Trabzonspor`u tercih ettiği için çok mutlu olduğunu vurgulayarak, "Türkiye`nin en büyük kulüplerinden birisine geldim. Bundan sonra tüm gücümü Trabzonspor için harcayacağım. Bordo-Mavili taraftarların ilgisi beni fazlasıyla mutlu ediyor. Gittiğim ülkelerin hiç birinde böyle bir durumla karşılaşmamıştım. Trabzonspor`u para için tercih etmedim. Hayat bazen bu tarz tesadüflerle doludur. Buraya gelişimi sadece para olarak görmemek lazım. Geçen sene şampiyonluğu son anda kaçırmış, ligi ikinci sırada bitirmiş bir takıma katkı olarak da algılamak lazım. Ayrıca Başkan ve diğer yöneticilerin ilgisi de tercihimde etkili oldu" şeklinde konuştu.


Kulübün Transfer Israrı Etkili Oldu
Trabzonspor’un Afrika Kupası maçında kendisiyle ilgilendiğini bildiğini ifade eden Zokora, “O günden beri benim transferim için çok çalışıldığını biliyorum. Bu beni çok duygulandırdı. Özellikle Başkan Sadri Şener’in İspanya’ya kadar gelerek bu transferde ne kadar kararlı olduğunu gösterdi. Bu tür yaklaşımlar Trabzonspor’a gelme nedenlerimin başında geliyor” diye konuştu. Afrika`da kendisine ‘Maestro’ lakabının takıldığını ancak Zokora ismiyle çağrılmayı tercih ettiğini ifade eden Bordo-Mavililerin Fildişi Sahilli futbolcusu, “Çünkü Zokora babamın adı, bu ismi kullanmayı daha çok seviyorum” diye konuştu.


Çok Neşeli Bir İnsanım
Saha dışında çok neşeli ve esprili biri olduğu gözlenen ancak saha içinde hırslı ve kaybetmeyi kabullenemeyen yapısı ile dikkat çeken Zokora, “Futbol benim için çok büyük bir tutku. Özel yaşantı ile futbolu ayırt etmek gerekiyor. Saha dışında çok neşeli bir insanım. Saha içinde de kazanmak için çok çalışan, agresif bir yapım var” diye konuştu. Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener ise şunları söyledi: “Bu yıl hem Türkiye`de hem de Avrupa`da iddialı olacak bir kadro yaratacağız. Zokora da bu isimlerden bir tanesi. Zokora`nın başarılı olacağına inanıyorum.”



Başarının Bir Maliyeti Vardır
Önceliklerinin forvet transferi olduğunu ifade eden Yener, “Başarı her zaman pahalıdır. Bunun bir maliyeti vardır. Trabzonspor, kulübünün ligde geçen yılki başarısı malum ama şampiyonluk bizim hedeflerimizin başında gelen bir unsur. Avrupa’da başarıya ihtiyacımız var. Trabzonspor taraftarının daha çok özlediği şeylerden biri de Avrupa’da başarı. O nedenle hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağız`` ifadelerini kullandı.diye konuştu. Hasan Yener önceliklerinin forvet transferi olduğunu söylerken geçen seneden daha güçlü bir kadro oluşturacaklarını söyledi.

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt