umuthan26
Üye
-
Konu Sahibi
-
Ne gereği var ?
şimdiye kadar sahip olduğum cihazlar arasında en kolay root yapıp recovery yüklediğim cihaz g2 çok basit kardeşim yardım edebilirimİyi forumlar arkadaşlar Samsung galaxy wonderimi cm 11 yapıp onu performansının zirvesindeyken sattım
Yeni G2me root atıp G3 vs.. romları atmaktan çekiniyorum. bilgeliği ile ustalığı ile gönlümü ferahlatıp bana yardım edebilecek forum ortamında dost edinebileceğim varmı abim, kardeşim ??
kardeş towelroot programıyla root yap bilgisayar falan uğraşmazsın tek tıkla root yapıyorarkadaşlar, ben root yaparken sarı ekranda kaldı. Halledemeyince usb felan söktüm kapatıp açtım telefonu normal devam ediyor. Şimdi burdaki videoyu gördüm sarı yazıda ne yapılması gerektiğini izledim ve yeniden root yapmak istiyorum ama bu sefer de en başta çalıştırdığımız root.batch dosyası açılıyor ama yükkleme yapmıyor ( telefonu kapatıp açıp sarı yazılı ekrana geçmesi gerektiren program) çalışmıyor. Yardım edebilecek birisi var mı?
kardeş towelroot programıyla root yap bilgisayar falan uğraşmazsın tek tıkla root yapıyor
telefona yükle make it rain de bittikten biraz bekle telefonu yeniden başlat süpersu yükle normal güncelleme yap yeniden başlat bittidaha önce android telefon kullandım ama hiç root yapma gereği duymamıştım . Haliyle nasıl yapıldığını da bilmiyorum. Dediğin programı şimdi deneyeceğim. teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?