LG G2 Yeni LG G2'mi rootlayıp Rom atmaktan çekiniyorum YARDIM!

Sponsorlu Bağlantılar

umuthan26

umuthan26

Üye
    Konu Sahibi
Yeni LG G2'mi rootlayıp Rom atmaktan çekiniyorum YARDIM!
İyi forumlar arkadaşlar Samsung galaxy wonderimi cm 11 yapıp onu performansının zirvesindeyken sattım :ehe

Yeni G2me root atıp G3 vs.. romları atmaktan çekiniyorum. bilgeliği ile ustalığı ile gönlümü ferahlatıp bana yardım edebilecek forum ortamında dost edinebileceğim varmı abim, kardeşim ?? :tşk:

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Ne gereği var ?

Sucrofe

Sucrofe

Üye

Ben burası sayesinde ROM yüklemiştim.

Root atma:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

TWRP Yükleme:

ROM Yükleme:

Önerdiğim ROM: Optimus G3 [v1.3.2] - MaxiCep

Garantiye gönderirseniz root yüzünden garantiye girmez. Garantiye yollarsanız rootu kaldırmanız lazım.

Root kaldırma ve telefonu ilk günküne çevirme:

Telefonunuzu bozabilirsiniz, tüm sorumluluk size aittir.

• Beğen
Tepkiler: umuthan26 ve UpOneTR
eren3546

eren3546

Üye
sakın g3 romu atma arkadasın cihaz elinde kaldı servis kullanıcı hatası yüzünden 500tl istedi

zaten güclü bi cihaz root rom gereksiz

turkishield

turkishield

Üye
İyi forumlar arkadaşlar Samsung galaxy wonderimi cm 11 yapıp onu performansının zirvesindeyken sattım :ehe

Yeni G2me root atıp G3 vs.. romları atmaktan çekiniyorum. bilgeliği ile ustalığı ile gönlümü ferahlatıp bana yardım edebilecek forum ortamında dost edinebileceğim varmı abim, kardeşim ?? :tşk:
şimdiye kadar sahip olduğum cihazlar arasında en kolay root yapıp recovery yüklediğim cihaz g2 çok basit kardeşim yardım edebilirim

Luck Star

Luck Star

Üye
işi bilirsen elinde felan kalmaz kardeşim. az önce mesela yanlış bişey yaptım lg securtiy error yazısı çıkıyordu ekranda kapanıyordu hallettim mesela ufak ufak öğreniceksin ancak meraklı değilsen ama telefonum iyi olsun diyorsan uğraşma sakın . meraklıysan gir bu işe sorun olmaz :D

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Kilit falan da yok zaten, mis gibi.

wansjaxell

wansjaxell

Üye
arkadaşlar, ben root yaparken sarı ekranda kaldı. Halledemeyince usb felan söktüm kapatıp açtım telefonu normal devam ediyor. Şimdi burdaki videoyu gördüm sarı yazıda ne yapılması gerektiğini izledim ve yeniden root yapmak istiyorum ama bu sefer de en başta çalıştırdığımız root.batch dosyası açılıyor ama yükkleme yapmıyor ( telefonu kapatıp açıp sarı yazılı ekrana geçmesi gerektiren program) çalışmıyor. Yardım edebilecek birisi var mı?

turkishield

turkishield

Üye
arkadaşlar, ben root yaparken sarı ekranda kaldı. Halledemeyince usb felan söktüm kapatıp açtım telefonu normal devam ediyor. Şimdi burdaki videoyu gördüm sarı yazıda ne yapılması gerektiğini izledim ve yeniden root yapmak istiyorum ama bu sefer de en başta çalıştırdığımız root.batch dosyası açılıyor ama yükkleme yapmıyor ( telefonu kapatıp açıp sarı yazılı ekrana geçmesi gerektiren program) çalışmıyor. Yardım edebilecek birisi var mı?
kardeş towelroot programıyla root yap bilgisayar falan uğraşmazsın tek tıkla root yapıyor :)

wansjaxell

wansjaxell

Üye
kardeş towelroot programıyla root yap bilgisayar falan uğraşmazsın tek tıkla root yapıyor :)

daha önce android telefon kullandım ama hiç root yapma gereği duymamıştım . Haliyle nasıl yapıldığını da bilmiyorum. Dediğin programı şimdi deneyeceğim. teşekkürler

turkishield

turkishield

Üye
daha önce android telefon kullandım ama hiç root yapma gereği duymamıştım . Haliyle nasıl yapıldığını da bilmiyorum. Dediğin programı şimdi deneyeceğim. teşekkürler
telefona yükle make it rain de bittikten biraz bekle telefonu yeniden başlat süpersu yükle normal güncelleme yap yeniden başlat bitti :)

wansjaxell

wansjaxell

Üye
şöyle bir ekran çıktı:

Telefonu yeniden başlattım. Süpersu apk olarak mı yükleyeceğim?
onu da yükledim
Sarı yazılı ekran geldi kardeş sağol gerisini halledebilirim sanırım :)
Şimdi de Bu hatayı veriyor:

turkishield

turkishield

Üye
kardeş bilgisayarla işin yok zaten ne napıyosun bilgisayarla?

wansjaxell

wansjaxell

Üye
valla ne yaptığımı bilmiyorum şu anda . Senin dediğin supersu programını kurdum apk olarak güncelleme istedi. Bende yap dedim telefonu kapadı açtı karşımda bu ekran var:
en temizi üstte bulunan reboot system now yapıp baştan mı denemek acaba?