arkadaşlar yerimi bilmiyorum ama pcmde cızırtı var asus marka normalmi? Sence normal mi :O :D
musatfa17 Üye username37' Alıntı: arkadaşlar yerimi bilmiyorum ama pcmde cızırtı var asus marka normalmi? Genişletmek için tıkla ... Sence normal mi :O
username37' Alıntı: arkadaşlar yerimi bilmiyorum ama pcmde cızırtı var asus marka normalmi? Genişletmek için tıkla ... Sence normal mi :O
messevim Üye musatfa17' Alıntı: Peki neden bende olmadı bu sorun ya da onlar da 8.1e güncellemeden önce? Genişletmek için tıkla ... Sorunun cevabı alıntı yaptığın mesajımda var zaten.
musatfa17' Alıntı: Peki neden bende olmadı bu sorun ya da onlar da 8.1e güncellemeden önce? Genişletmek için tıkla ... Sorunun cevabı alıntı yaptığın mesajımda var zaten.
ismail Üye Nette çok derinlere gitmiyorsan antivirüs programına gerek yok bence ama illa olsun diyosan avira öneririm
Nette çok derinlere gitmiyorsan antivirüs programına gerek yok bence ama illa olsun diyosan avira öneririm
phasan Üye Arkadasım bi ara cok guzel vurus programıydı ben kullanmıştım masa ustu bılgısayarımda ama artık mcafe kullanıyorum leptopta
Arkadasım bi ara cok guzel vurus programıydı ben kullanmıştım masa ustu bılgısayarımda ama artık mcafe kullanıyorum leptopta
username37 Üye Konu Sahibi cızırtı olayı normal diyolar ama bilmiyorum .smcafee güzel gibi ama 29 gün sora satın almam gerekiyor sizce alıyımmı ücretsiz iyi bi program varmı ?
cızırtı olayı normal diyolar ama bilmiyorum .smcafee güzel gibi ama 29 gün sora satın almam gerekiyor sizce alıyımmı ücretsiz iyi bi program varmı ?