AVGyardımlar için saolun ücretsiz bi virüs proğramı önerirmisiniz
Windows 8.1 yenimi ? Windows 9 tanıtılacak yakında. Ne eksikliğini gördün anlamadım ? Ben bir yıldır kullanıyorum hiçbir driver sorunu ile karşılaşmadımMc affee işe yaramaz, ayrıca windows 8.1e güncellemeni tavsiye etmem henüz yeni ve problemli anti virüs olarak avg önerebilirim
Ben windows 7 kullanıyorum fakat 2 arkadaşım sürekli olarak mavi ekran hatası alıyordu servise vermek zorunda kaldılar ki biri hâlâ alıyor çözülmedi problem biraz araştırdık 8.1in kronik sorunu olduğunu gördük tabi her cihazda problem olacak diye bişe yok, ben tavsiye etmiyorum sadeceAVG
Windows 8.1 yenimi ? Windows 9 tanıtılacak yakında. Ne eksikliğini gördün anlamadım ? Ben bir yıldır kullanıyorum hiçbir driver sorunu ile karşılaşmadım
Eski bilgisayarımda bende mavi ekran hatası alıyordum. Servise gönderdim, ürün değişime tabii tutuldu ve yeni bir laptop gönderdiler.Ben windows 7 kullanıyorum fakat 2 arkadaşım sürekli olarak mavi ekran hatası alıyordu servise vermek zorunda kaldılar ki biri hâlâ alıyor çözülmedi problem biraz araştırdık 8.1in kronik sorunu olduğunu gördük tabi her cihazda problem olacak diye bişe yok, ben tavsiye etmiyorum sadece
Peki neden bende olmadı bu sorun ya da onlar da 8.1e güncellemeden önce?Eski bilgisayarımda bende mavi ekran hatası alıyordum. Servise gönderdim, ürün değişime tabii tutuldu ve yeni bir laptop gönderdiler.
Mavi ekran hatası ya driverler eksik yüklenmiştir, ya harddisc te veya ramda sorun olduğu için o hatayı verir.