yeni leptop aldım virüs ?

Sponsorlu Bağlantılar

username37

Üye
    Konu Sahibi
yeni leptop aldım virüs ?
arkadaşlar bugün yeni bi leptop aldım içinde McAfee diye bi virüs temizleme proğramı var kullanan varmı sizce nasıl daha iyisi varmı ? ücretlimi fiyatlar ?

ilk bilgisayarım :)

ilgilenenlere şimdiden teşekür .

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
Antivirüs kullanmıyorum ama bana göre en iyisi Eset Smart Security:oke:

username37

Üye
    Konu Sahibi
kardeş biraz araştırdım pek iyi diyen yok .

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
İşletim sistemin ne?

username37

Üye
    Konu Sahibi
windows 8 i5

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
Windows 8.1 'e yükselt. Benimki 8.1 antivirüs kullanmıyorum 7 aydır bi sorun çıkmadı

username37

Üye
    Konu Sahibi
mcafee bu vardır ben aldıgımda yüklüydü bilmiyorum bugün bilgisayar çok yavaşladı reset attırdım bi kaçtane program yüklemiştim virüs bulaştı heralde araştırmaya koyuldum :)

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
Laptopa CCleaner ve Glary Utilies Pro yazılımlarını kur ve bilmediğin programlardan uzak dur McAfee hakkında bi fikrim yokAyrıca bende de Eset kurduğum zaman ağırlaşmıştı antivirüsten de kaynaklanıyor olabilir

username37

Üye
    Konu Sahibi
CCleaner ve Glary Utilies Pro bunlar ne yazılımı link versene nerden indircem,

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
CCleaner sistem için en çok tercih edilen temizleme programlarından biri.
Glary Utilies çok fonksiyonlu sistem aracı, içinde her türlü optimizasyon aracı varLink atamam ben hepsini full kullanıyorum

username37

Üye
    Konu Sahibi
teşekür kardes .d

musatfa17

Üye
Mc affee işe yaramaz, ayrıca windows 8.1e güncellemeni tavsiye etmem henüz yeni ve problemli anti virüs olarak avg önerebilirim

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
norton internet security al kullan :)

username37

Üye
    Konu Sahibi
yardımlar için saolun ücretsiz bi virüs proğramı önerirmisiniz

messevim

messevim

Üye
  • Beğen
Tepkiler: -Börteçine-

musatfa17

Üye
AVG
Windows 8.1 yenimi ? Windows 9 tanıtılacak yakında. Ne eksikliğini gördün anlamadım ? Ben bir yıldır kullanıyorum hiçbir driver sorunu ile karşılaşmadım
Ben windows 7 kullanıyorum fakat 2 arkadaşım sürekli olarak mavi ekran hatası alıyordu servise vermek zorunda kaldılar ki biri hâlâ alıyor çözülmedi problem biraz araştırdık 8.1in kronik sorunu olduğunu gördük tabi her cihazda problem olacak diye bişe yok, ben tavsiye etmiyorum sadece

messevim

messevim

Üye
Ben windows 7 kullanıyorum fakat 2 arkadaşım sürekli olarak mavi ekran hatası alıyordu servise vermek zorunda kaldılar ki biri hâlâ alıyor çözülmedi problem biraz araştırdık 8.1in kronik sorunu olduğunu gördük tabi her cihazda problem olacak diye bişe yok, ben tavsiye etmiyorum sadece
Eski bilgisayarımda bende mavi ekran hatası alıyordum. Servise gönderdim, ürün değişime tabii tutuldu ve yeni bir laptop gönderdiler.

Mavi ekran hatası ya driverler eksik yüklenmiştir, ya harddisc te veya ramda sorun olduğu için o hatayı verir.

username37

Üye
    Konu Sahibi
teşekürler .d

musatfa17

Üye
Eski bilgisayarımda bende mavi ekran hatası alıyordum. Servise gönderdim, ürün değişime tabii tutuldu ve yeni bir laptop gönderdiler.

Mavi ekran hatası ya driverler eksik yüklenmiştir, ya harddisc te veya ramda sorun olduğu için o hatayı verir.
Peki neden bende olmadı bu sorun ya da onlar da 8.1e güncellemeden önce?

username37

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yerimi bilmiyorum ama pcmde cızırtı var asus marka normalmi?

Üst Alt