Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yeni laptop aldım yanında bişi geldi.
Sponsorlu Bağlantılar
Uhops
Üye
Konu Sahibi
Yeni laptop aldım yanında bişi geldi.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ve
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
böyle bi kağıt geldi şimdi ben dirt shadowsn indircem hediye falanmı (oyunda : araba falan).
fnldstntn
Üye
Evet Dirt Showdown oyununu hediye vermişler istersen yükle istersen birilerine hediye et istersen sat...Nasıl yükleyeceğin kağıdın üzerinde anlatılmış...Steam üzerinden...
hikmet366
Üye
Nasıl oluyor o iş
Türe
Üye
Cok guzel oyundur. Bence kur kendin oyna.
Uhops
Üye
Konu Sahibi
steam kurulmadı hata verdi. Şuan pcde dirt3 var. ken block!un arabasıyla drift yapmaya çaışıom ama hiç beceremiyom. bide ben dirt shadown'u bedavaya gene indirebilirdim. ama neyse steam kurabilirsem dirt shdwn'da indirem
Invoke
Üye
Bakım filan bir şey vardır, senin internette o an sorun vardır. Tekrar dene steami kurulur, illaki =)
Çok iyi bir sistem steam, bazen oyunlar 5dolara filan düşüyor
Türe
Üye
Showdown ile 3 farkli. Showdown tamamen gosteri amacli yaris gibidir. Youtube dan bir bak anlarsin.
RowneSM
Üye
Çok sanslisin bence yukle.
Uhops
Üye
Konu Sahibi
steam kurdum hesap oluşturuyor derken hata verdi kapattım. bida açtım şimdide bağlanılan siteam hesabı:burak33celik yazıyor ve öyle kalıyor.
marist
Üye
Bizde niye böyle şeyler olmuyor.
Uhops
Üye
Konu Sahibi
Kodu kazıdım ama kullanmadım. Satma olayı kafama yattı istesem bedava gene indiririm. Oyun güzel değil gibi flat out 3 indiriyorum şuan. Kodu kazımasaydım keşke satardım ne güzel
- - - Eklendi - - -
Satsam kaça giderdiki.
ponçikEnişte
Üye
kodu kullanmadıysan yine satabilirsin online satış olarak. alıcıya sadece kodu gönderirsin olur biter