Yeni laptop aldım yanında bişi geldi.

Sponsorlu Bağlantılar

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
Yeni laptop aldım yanında bişi geldi.

ve

böyle bi kağıt geldi şimdi ben dirt shadowsn indircem hediye falanmı (oyunda : araba falan).​

fnldstntn

Üye
Evet Dirt Showdown oyununu hediye vermişler istersen yükle istersen birilerine hediye et istersen sat...Nasıl yükleyeceğin kağıdın üzerinde anlatılmış...Steam üzerinden...

hikmet366

hikmet366

Üye
:hmmm Nasıl oluyor o iş

Türe

Türe

Üye
Cok guzel oyundur. Bence kur kendin oyna.

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
steam kurulmadı hata verdi. Şuan pcde dirt3 var. ken block!un arabasıyla drift yapmaya çaışıom ama hiç beceremiyom. bide ben dirt shadown'u bedavaya gene indirebilirdim. :) ama neyse steam kurabilirsem dirt shdwn'da indirem

Invoke

Invoke

Üye
Bakım filan bir şey vardır, senin internette o an sorun vardır. Tekrar dene steami kurulur, illaki =)
Çok iyi bir sistem steam, bazen oyunlar 5dolara filan düşüyor :D

Türe

Türe

Üye
Showdown ile 3 farkli. Showdown tamamen gosteri amacli yaris gibidir. Youtube dan bir bak anlarsin.

RowneSM

RowneSM

Üye
Çok sanslisin :) bence yukle.

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
steam kurdum hesap oluşturuyor derken hata verdi kapattım. bida açtım şimdide bağlanılan siteam hesabı:burak33celik yazıyor ve öyle kalıyor.

marist

marist

Üye
Bizde niye böyle şeyler olmuyor. :(

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
Kodu kazıdım ama kullanmadım. Satma olayı kafama yattı istesem bedava gene indiririm. Oyun güzel değil gibi flat out 3 indiriyorum şuan. Kodu kazımasaydım keşke satardım ne güzel :(

- - - Eklendi - - -

Satsam kaça giderdiki.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
kodu kullanmadıysan yine satabilirsin online satış olarak. alıcıya sadece kodu gönderirsin olur biter :oke:

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
oyunun orjinali internette ne kadarsa o kadar eder :) bi bakman lazım. tabi daha uyguna satışa çıkarırsın daha cazip olur :oke:

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
oyunun orjinali internette ne kadarsa o kadar eder :) bi bakman lazım. tabi daha uyguna satışa çıkarırsın daha cazip olur :oke:

16-29-39£ gördüm £ yerine bu-->€ olabilir. Ama sanki bi yerdede 8.99tl gördüm

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
1 £ = 2,91 TL şuan :)

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
burda satabilirmiyim yasak falan varmı. 7gün ban yedim bidaha yemiyim :)

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
Tamam.

selameraba

Üye
bencede

Üst Alt