Yeni laptop alacağım.Sizce Lenova ? Toshiba ? Sony Vaio ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ozgurozcan_1990

Üye
    Konu Sahibi
Yeni laptop alacağım.Sizce Lenova ? Toshiba ? Sony Vaio ?
Arkadaşlar mrb, 1 2 ay içerisinde laptop alacağım.Şu an arastırıyorum.Aklımda İlk olarak lenova var.Lenova çelik kasa alabilirim.Isınma sorununun olmadıgını okudum arkadaslarda soyledi.Lenova almamda ısrarcı davrandılar pişman olmayacağımı soylediler.
Alırsam özellikleri en az:
i5 intel curo ndividi gt620 2 veya 4 gb ram 15.6 " ekran hardis 500 gb vs.
Sizin görüşleriniz ???

ANIL

ANIL

Admin
Bütçeyi söylersen daha iyi yardımcı oluruz...

ozgurozcan_1990

Üye
    Konu Sahibi
1500-2000 tl ama zorlarsam 2500 tl cıkabılırım.çunku bi kere alacam hem oyun ıcın hemde herşey ıcın cok ıyı olmasını ıstıyorum

- - - Eklendi - - -

Bütçeyi söylersen daha iyi yardımcı oluruz...

1500-2000 tl ama zorlarsam 2500 tl cıkabılırım.çunku bi kere alacam hem oyun ıcın hemde herşey ıcın cok ıyı olmasını ıstıyorum

ANIL

ANIL

Admin
Donanım olarak gayet iyi bir cihaz düşünebilirsin.

Mr.Wick

Mr.Wick

Üye
Oyun deyince akla ilk gelen marka Msi dir genelde. Anıl ın yukarıda verdiği çok güzel donanımlı fakat şuna bir bak. oyun senin için önemliyse bu tam sana göre. kendini fazla zorlama ama eğer 2.300e çıkabiliyosan gayet iyi ve açamayacağı oyun yok.

- - - Eklendi - - -

Marka tercihin Lenovo ise :

ozgurozcan_1990

Üye
    Konu Sahibi
Him arkadaşlar eyw,ben Asus acer HP compaq samsung casper msi almayı düşünmüyorum.sanırım Büyük ihtimalle LENOVA alacağım.lenova nin kendi mağazası varmidir acaba ?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Oyun deyince akla ilk gelen marka Msi dir genelde. Anıl ın yukarıda verdiği çok güzel donanımlı fakat şuna bir bak. oyun senin için önemliyse bu tam sana göre. kendini fazla zorlama ama eğer 2.300e çıkabiliyosan gayet iyi ve açamayacağı oyun yok.

- - - Eklendi - - -

Marka tercihin Lenovo ise :

arkadaşın verdiği msi güzel vatanda da var blurayli ve win8'lisi aldım memnunum

oyun için demişsin oyun için sony ve toshiba zor örneğin linkteki msi'deki özellikteki bir sony veya toshibayı en az 3750 liraya falan alırsın 4000 üzeri bile olur.

Lenovolarda ise genelde gt 630 falan var 635 var en fazla 650 olanı bulursun ama bu msi'de gtx660 var ve gaming series diye geçiyor tam oyun canavarı :oke:

• Beğen
Tepkiler: esatkral
kcsoft

kcsoft

Üye
toshiba ile sony ikisinden hangisini alirsan artik ikiside güzel ama ben toshiba derim.

restmod

restmod

Üye
Amerikadan yeni gelen sony vaio ultrabook var fiyat 2300 dusunursen

ozgurozcan_1990

Üye
    Konu Sahibi
msi hakikatten iyi bi marka mi arkadaşlar çok isinamadim çok bilindik bi marka değil bide ısınma sorunu varmı şüpheli fakat lenova dan baya memnunlar sony vaio de fena değil fakat 2 ay içerisinde laptop alacağım

fk555897

fk555897

Üye
Toshiba

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
msi hakikatten iyi bi marka mi arkadaşlar çok isinamadim çok bilindik bi marka değil bide ısınma sorunu varmı şüpheli fakat lenova dan baya memnunlar sony vaio de fena değil fakat 2 ay içerisinde laptop alacağım

mside ısınma sorunu yok hatta turbo fan ısındığında açıyorsun hemen soğutuyor mesela ben oyuna girmeden açıyorum ısınmıyor tabi her laptopta olduğu kadar ısınıyor ama ısınma sorunu yok turbo fanı sadece oyunlarda açıyorum normalde sıcaklığında sorun yok turboyu açınca fan hızlı döndüğünden gürültülü çalışıyor ancak oyunu sesli oynadığım için duymuyorum sıkıntı olmuyor :)

ozgurozcan_1990

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bilgiler için eyvallah fakat lenova olacak.benim için hayırlısi olsun :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...