Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[YENİ]İslami Mobil Uygulamaları Arşivi by Salih Baba(Müthiş Programlar Var)!!!!
Sponsorlu Bağlantılar
Salih Baba™
Üye
Allah sizlerdende razı olsun arkadaşlar... hayır dualarınız için teşekkür ederim...
tombilibaykus
Üye
salih kardes ALLAH razi olsun
metintoroo
Üye
Eyivallah sağolasın salih kardeş..
dzkomando
Üye
Allahu Teala Razı olsun Amelini sadık ve salih kullardan eylesin.
nimetullah03
Üye
Allah razı olsun gardaşlar
Salih Baba™
Üye
amin bi cümlemizi inşallah arkadaşlar.... hayır dualarınız gerçekten çok mutlu ediyor beni...
smgmg
Üye
ALLAH CCrazı olsun
Captain
Üye
sağolasın kardeş teşekkürler
bluetooth44
Üye
Arkadaşlar bu tür çalışmalar çok güzel bır noktaya değınmek ıstıyorum kuran ve yücel mealı nın bu tür çalışmalarda yapılmasını uygun bulmuyorum kötü nıyetlı ınsanlar kurandan ayetlerı değıştırebılırler o yüzden kuran ve mealı asıl kaynağından açıp okumak daha ıyı olur
rafet521
Üye
tsk
muhasip44
Üye
hayırlı işlerinde başarılar. teşekkür ederim
Afşın
Üye
Teşekkürler
--------------- Ekleme ---------------
Teşekkürler dostum
Salih Baba™
Üye
sağolun arkadaşlar... allah hepimizi korusun, esselamun aleyküm ve rahmetullah...
Legend King
Üye
Eyvallah
speed92
Üye
eyvallah ellerine sağlık
İskenDer™
Üye
Teşekkürler
kmealll
Üye
CONNECTED7
Üye
ALLAH senden razı olsun
huzun34
Üye
ALLAH razı olsun kardeşim bir bişy sorcam acaba şöle bir islamı uygulama yapılamazmı dini sorularla ilgili örneğin dinimizle ilgili bir soru takıldı kafamıza programa yazım bunun karşılığını bulabilcemiz bir uygulama varmıdır bilgisi olan arkadaslarımız paylaşırsa memnun olurum saygılar....
Salih Baba™
Üye
illa ki yapılabilir ama ben rastlamadım böyle bir uygulamaya; gören, bilen, duyan arkadaş varsa konuda belirtip paylaşabilir hatta bende konunun ilk sayfasına eklerim.