Yeni iPhone 7 tanıtım filmi geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Yeni iPhone 7 tanıtım filmi geldi


Apple'ın yeni akıllı telefonları iPhone 7 ve iPhone 7 Plus, bu ay resmi olarak duyuruldu ve pazara sunuldu. Yeni akıllı telefonlar bir çok yeniliği beraberinde getirirken, ayrıca işletim sistemi olarak da iOS 10 üzerinde çalışıyorlar. iOS 10, Apple tarafından geliştirilirken, yine bu ay içerisinde iPhone 5 ve üstü akıllı telefon modelleri için de güncelleme olarak yayınlandı.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

iOS 10 bir çok yeniliği bünyesinde barındırıyor ve bunlardan bir tanesi de "Expressive Messages" olarak adlandırılan özellik. Firma yeni iPhone modelleri için reklam filmleri de yayınlamaya devam ediyor ve şimdi de bu yeni özelliğin ön plana çıkartıldığı bir reklam filmi ile karşımıza geldi.

Yeni reklam filminde balonlar kullanılmış ve 60 saniye uzunluğundaki reklam filminde sadece tek bir kırmızı balonun ABD üzerinde seyahati dile getirilmiş. Bu balona daha sonra binlerce balon daha ekleniyor. Bir iyi ki doğdun kutlaması olarak geliyor.

Diğer taraftan Apple, bir süre önce iOS 10.0.2 güncellemesini yayınladı ve diğer taraftan da iOS 10.1güncellemesi üzerinde çalışmalar devam ederken, bu güncelleme de Beta olarak geliştiricilere ve sonrasında da tüm kullanıcılara sunulmuştu.

iOS 10.1 oldukça önemli bir özelliği getirecek. iPhone 7 Plus sahipleri ile gelecek olan yeni mod ile artık arka planı buğulanmış etkileyici görseller elde edilebilecek...
Yeni iPhone 7 tanıtım filmi geldi
 
  • Beğen
Tepkiler: Dogus Pertez ve Cezzbedici3


Üst Alt