Yeni iphone 4s kullanicisiyim yardim

Sponsorlu Bağlantılar

kosigin

kosigin

Üye
    Konu Sahibi
Yeni iphone 4s kullanicisiyim yardim
Merhaba arkadaslar daha once s3 kullandim ve onu satip 4s aldim ama kafama bi soru takildi bu iphonelarda uygulamadan ve oyundan vb. seylerden cikmak icin home tusuna basmak lazim ve boyle oluncada oyun uygulama vb seyler arkada calisir vaziyettemi kaliyor yoksa sistem kendi kapatiyor mu yoksa benm home tusuna 2 kere basip kendim mi kapatmam lazim kapatmassam ne gibi bi etkisi olur pil yonunden simdiden tskler

ahmet06201

ahmet06201

Üye
Bazı uygulamalar kapanıyo fakat bazıları kapanmıyo . Onun için kendin kapatman daha iyi . eğer home tuşunun sağlığından şüphe ediyorsan assitivetouch'u açabilirsin

kosigin

kosigin

Üye
    Konu Sahibi
Tskler

Joker.

Joker.

Üye
Kardeş üşenmeyip denedim , tüm uygulamaları açtım (var olan ve sonradan yüklediklerim hepsini ) şunu belirteyim en küçük bi yavaşlama olmadı batarya yönünden de çok fazla bir fark yok

Puck

Puck

Üye
altta uygulama açık olsun hissettirmiyo kendini ama kapatman daha sağlıklı

kosigin

kosigin

Üye
    Konu Sahibi
Tskler arkadaslar

- - - Eklendi - - -

Tskler arkadaslar

thezombie

Üye
Bende s3 ten 5 e geçtim 5 iyi ama internetten hiç bişey indirilmiyor çok saçma yapmışlar. S3 çok takılıyo fakat bir pc den farkı yk

fk555897

fk555897

Üye
Fazla bir fark yok.

smrlss

Üye
bazı uygulamaların kendi özelligi var arkaplanda bile çalışı durumda oluyor. Pedometer gibi programlar. Sürekli güncelliyor çalışmasını. Buda pil ömrünü azaltır tabi . Ama genel olarak pek bi fark etmez arka planda olması. Kapatman senin acından iyi :)

Üst Alt