yeni htc one x ve kırılmış oyunlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

vedat52

Üye
    Konu Sahibi
yeni htc one x ve kırılmış oyunlar
arkadaşlar bugun yeni htc one x aldım ama internetten indirdiğim oyunlar kurulmuyor nedense. hepsi açılıyor ama donup kalıyor oyun acılmadan :(
ses geliyor ama tuşlar çalışmıyor. real racing de sadece loading diyor devamlı o yuvarlak cisim dönüyor köşede. hiç bitmiyor :(

saygılar

restless16

restless16

Üye
öyle birşey olması çok garip, bu arada hayırlı olsun bu aralar en merak uyandıran telefon bende bizim galaxy note benzeri ama harika bir kamerası var .

bence hazır daha fazla kullanmamışken bi fabrika ayarlarına döndürün ,yeniden başlatın olmadı :)

Türe

Türe

Üye
indirdiğin uygulamaların ekran çözünürlüklerinin ekranına uygun olduğuna emin misin ?

vedat52

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler dostlar. fabrika ayarlarına dönmedim ama firmware guncellemesi yaptım ve restart yaptım ama ekran tuşuna basılmıyor nedense.

marketten indirdiklerim nedense sorunsuz calışıyor :)

---------- Eklendi @ 23:30:26 ---------- Yazıldı @ 23:27:02 ----------

usta, ekran çözünürlüğünü bilmemde. gta 3 fifa 12, pes12 olması gerekirdi sanırsam. en azından birtanesi. hiç biri olmayınca şüphelerim artmaya başladı. bugün 12.30da geldi öğlen. aranızda android kullananlar mutlaka vardır. siz nasıl yüklüyorsunuz? normal yazdığı gibi mi? ilk önce apk yi atıp calıştıracağız, daha sonra sd yi atıp bidaha deneyeceğiz özetle böyle mi?

Türe

Türe

Üye
Eger wifi varsa sd yi kendisi indiriyor zaten eger yoksa internetten bulup soylenilen klasore atacaksin . Androidde onemli olan grafik islemcisi ve ekran cozunurlugune uygun oyun bulmak sen dediklerime dikkat ederek bir daha dene bakalim . Yani bir de market disindan yukllemeyi dene .

klongs

klongs

Üye
​hangi gpu dosyasını indiriyorsun

vedat52

Üye
    Konu Sahibi
​hangi gpu dosyasını indiriyorsun

sanırım adreno. gerçi hangisi olduğunu bilmiyom yazmadığı için. benimkide tegra3. dün real racingi kurdum der demez, bu kezde 3d grafikte sorun çıktı. arabaları, yolu vs. simsiyah gösteriyo.
sonra pes 2012 yükledim ama onda hiç bir sorun yaşamadım çok şükür:)

arkadaşlar bu sitede tegra oyunları var mıdır link halinde? öğrendiğime göre tegra oyunları htc one x için özel üretilmiş.

vede optimize edilmiş, ne demekse :D

amcalu1

amcalu1

Üye
Blackmart indir ordan,yükle oyunları istediğin her oyunu bedavaya ve uyumlu bulursun

restless16

restless16

Üye
bence blackmart a hiç bulaşma telefon reset atıyor dururken, ben google play deki bazı uygulamalarda sıkıntı olduğunu düşünüyorum özellikle güncellemelerden sonra telefon salaklaşıyor.

vedat52

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler arkadaşlar. bu arada ben bi kaç oyun yükledim netten araştırarak. tabi buranında çok faydası oldu bana. sağol maxicep ailesi ;)

bu biraz benim onceki bada işletim sistemine benziyor :D
oyunlar bozuk falan cıkabiliyor bundada. aynı oyunu başka yerden indirince düzeliyor.

htc one x i herkese şiddetle tavsiye ederim. hele öyle bir özelliği var ki içinde. streetview bilenler bilir ne olduğunu :) sokakları net resim halinde gösteriyor. ve nereye gitmek istersen streetview ile yolunu daha kolay bulursun. bizim arabada çıktı streetviewda :)))

vedat52

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bugün telefonumda tuhaf bişey farkettim. kabloya bağladığımda 24-25 gb dolu olduğunu öğrendim. halbuki bu kadar yer kaplayan dosya yok görünüyor. öğlenlerde daha en az 10-15gb arası vardı. fişi pcye bağlayıp dosyaları teker teker kontrol etmeme rağmen bulamadım. sizce nedir bu? virus diyecem oda bulamadı

vedat52

Üye
    Konu Sahibi
telefonun tüm içeriğini gösteren bir program önerir misiniz arkadaşlar?
fişi pcye taktığımda sadece 32gb olan gösteriyor ama diğer hafızayı göstermiyor pc. sadece telefonda görünüyor o diğer hafıza.

ozgur_473

Üye
cok sacma one x ve serisinde dosya yoneticisi yok bunun onune gecebilmek icin file maneger veya root explorer tarzi programlar kurup icerigi gorebilirsin

• Beğen
Tepkiler: vedat52

vedat52

Üye
    Konu Sahibi
doğru yok o seride. ama yinede o kadar hafızanın ne için kullanıldığını oda göstermiyo. yalan söylüyo resmen :D

3-4 gb kullanıldı diyor 32gb dan ama nedense pcye taktığımda 5gb boş diyor. hanı nerde kalanı gb lar, nereye gitti?
ikinci kez oluyo böyle. ilkinde video ve resimlere format attığımda hafıza boşalmıştı. ama bu kadar yer alan şeyi kendim elle silmek istiyom formatsız. hem ne olduğunu tam olarak öğrenmiş olurum boylece

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt