Yeni Hedef Shevchenko

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hacker_akbal

hacker_akbal

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Hedef Shevchenko
İngiliz The Times gazetesi, Fenerbahçe’nin transferinden sonra şimdi de Chelsea’nin mutsuz golcüsü Shevchenko ile ilgilendiğini yazdı.

FENERBAHÇE’nin adı transfer sezonun açıldığı şu günlerde Türk basınında olduğu kadar dünya basınının da gündeminden düşmek bilmiyor. Geçtiğimiz hafta Real Madrid’in Brezilyalı yıldızı ’u transfer ederek tüm dünyada dikkatleri üzerine çeken Fenerbahçe, yabancı yayın kuruluşlarında da adından söz ettirmeye devam ediyor. Özellikle transferiyle birlikte sarı lacivertli kulübü bol bol sayfalarına taşıyan İngiliz basını ortaya yepyeni bir iddia attı.

Ada’nın saygın gazetelerinden The Times, dün yer verdiği bir haberde, Fenerbahçe’nin ünlü golcü Andriy Shevchenko’nun peşinde olduğunu yazdı. Haberinde sarı lacivertlilerin geçen hafta 34 yaşındaki ’u renklerine bağladığını hatırlatan gazete, Türk kulübünde yeni hedefin Chelsea’nin Ukraynalı yıldızı olduğunu bildirdi. Konuya ait çok fazla detay vermeyen The Times, Fenerbahçe’nin, Chelsea’de mutsuz olduğu herkesçe bilinen ’Sheva’ ile ilgilendiğini duyurmakla yetindi.

Ada’da yedek kaldı

Dinamo Kiev’den transfer olduğu Milan’da 7 sezon boyunca sergilediği göz kamaştırıcı performansla sayısız gole imza atan Ukraynalı futbolcu, sezon başında Chelsea’ye gitmişti. İngiliz kulübüne 30 milyon Sterlin (81 milyon YTL) gibi rekor bir ücretle transfer olan Shevchenko burada hayal kırıklığı yaratan bir sezon geçirdi. Teknik direktör Jose Mourinho ile yıldızı bir türlü barışmayan golcü oyuncu çoğu maçta yedek bırakılınca takımdan ayrılabileceğinin sinyallerini vermeye başlamıştı.

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
yok yaa abartmayalım :D

hacker_akbal

hacker_akbal

Üye
    Konu Sahibi
yani daha nelerr:D:D

MagNum

MagNum

Üye
yok artık iyice abartıldı Roberto Carlos'un gelmesi olağan bişey y6aş 35 fenere uygunda şevşenko daha genç 10 sene sonra bırakcağı zaman gelir :)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Yavaş :D

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
bencede :) ;)

kurt bey

kurt bey

Üye
abi öle demeyin şimdi şevanında alsa alsa formasını alır desek azize hırs yapar getirir neme lazım:ehe

MagNum

MagNum

Üye
ben beşiktaşlıyım fener kezmanı alır dediler olabilir dedim robertoyu alcaz dediler olur dedim ama idda ediyorum şevşenkoyu ALAMAZ!!

Caine

Caine

Üye
gecen yıl henry dediler ama alamadılar. henry bile bu yıl 40 milyon paund :) yaw feneri zengin sanıyorsunuz abartıyorsunuz ama 40 değil 20 milyon paund bile veremez ki simdi shevchenko en az 50 milyon paund. bu fanatikten mi alıntı yaw :D o gazete gibi dunyada bu kadar sallayan baska bir gazete veya basın organı varmıdır yaaa. bu the times mimes hava yaa kesin fanatiğin parmagı vardır :D :D :D

hacker_akbal

hacker_akbal

Üye
    Konu Sahibi
bi carlos geldi ya kendilerini üstlerde görmeye başladılar hade yiosa getirsinler bakalım...haber kaynağı sağlamdır arkadaşım ;) ...

ouSahin

ouSahin

Üye
uydurma haber bunlar:ehe

Fenerbahçe yalanlıor...Hem Yabancı Sınırlaması daha Kalkmadı..

hacker_akbal

hacker_akbal

Üye
    Konu Sahibi
fenerbahçen in lafına inanmaktansa bunlara inanmak daha iyi :D

aziz le de kadim dostsun herhalde transfer durumlarını sana bildirio hemen :D

ouSahin

ouSahin

Üye
fanatik fenerbahçeliyim takımımım haberlerini takip ediorum

sen inanmaya bilirsin ama ben inanıorum..

hacker_akbal

hacker_akbal

Üye
    Konu Sahibi
her halinden belli oluyo:D:D:D

POWER

POWER

Üye
Daha neler gelmez bence...

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
yabancı sınırlaması kalkmaz kalkarsa küçük külüpler isyan ederler!!.. ;) olmaz böle şey!!..

hacker_akbal

hacker_akbal

Üye
    Konu Sahibi
kalkmaz ya kalkarsa hiç de iyi şeyler olmaz

ouSahin

ouSahin

Üye
kalkmaz ya kalkarsa hiç de iyi şeyler olmaz

bencede olmaz Fenerbahçe nin kalitesinde futbolcu hiç bir klüp alamaz...

diger klüplerde kendi bütçesine göre yabancı alırlar ndn almasın...

Vestel Manisa Zalenkayı aldı...örnk..

POWER

POWER

Üye
yok yaw kalkmaz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt