Yeni HD oyunlar ne zaman çıkacak ?

Sponsorlu Bağlantılar

lyon_69

lyon_69

Üye
    Konu Sahibi
Yeni HD oyunlar ne zaman çıkacak ?
Yeni HD oyunlar bekliyoruz artık Gameloft Glu games ten

R58

R58

Üye
Valla gameloftan aspalt8 glu dan henuz ses yok benim en cok bekledigin oyun sirketleri polarbit,EA ve 10tons oyun yapimcilarinin cikaracagi oyunlar adamlar saglam oyun yapiyor.

lyon_69

lyon_69

Üye
    Konu Sahibi
aynen hiç yoktan asphalt 8 airborne yi oynayablcez bu oyun yoklugunda modern combat 5 falan çıksa süper olur bide devam serisi niteliginde :oke:

ANIL

ANIL

Admin
Gameloft tarafından E3'te tanıtılan oyunlar var. İlk olarak Asphalt 8 yayınlanacak. Daha sonra Modern Combat 5, Brothers In Arms 3, Total Conquest yayınlanır. Çıkmış oyunlardan ise UNO & Friends, Çılgın hırsız, ve Gangstar Vegas var.

Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
Arkadaşlar S3 moder combay 4 te cok kasiyor nedenini bilen varmi? Yoksa normalmi.

ysssf

Üye
Arkadaşlar S3 moder combay 4 te cok kasiyor nedenini bilen varmi? Yoksa normalmi.

Benim 300 liralik tabletimde kasmiyor bence sorun var

- - - Eklendi - - -

Gameloft tarafından E3'te tanıtılan oyunlar var. İlk olarak Asphalt 8 yayınlanacak. Daha sonra Modern Combat 5, Brothers In Arms 3, Total Conquest yayınlanır. Çıkmış oyunlardan ise UNO & Friends, Çılgın hırsız, ve Gangstar Vegas var.

Mc5 tarihi bellimi

lyon_69

lyon_69

Üye
    Konu Sahibi
ram manager programını ykle ramdan tasarff et açar

Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
Arkadaşlar nedir bu sorun? Bilgisi olan yokmu?

aleranol

aleranol

Üye
Galaxy on fire 2 hd ye bakın. Herkes bilmez bu oyunu.

jr_arif

jr_arif

Üye
yeni hd oyunları sizce s2 calıstırır mı ?

aleranol

aleranol

Üye
Muhtemelen çalışacak ama çok büyük performans bekleme derim ben.

caglar b

caglar b

Üye
hd oyun oynayım diye tablet aldım, hepsini bitirdim ve şimdi candy crush oynuyorum. Hd degil kaliteli yeni oyunlar çıkmalı

Üst Alt