YENI Guncelleme Geliyormus....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sasasahamza

Üye
    Konu Sahibi
YENI Guncelleme Geliyormus....
dorumu yanlismi bilmem ama symbianin resmi facebok sayfasinda symbian 3 cihazlar icin bi manyak guncelleme gelecekmis. Ben sordum islemcisini artirin yoksa programlara kaliyoruz bide kamera cozunurlugunude artirin onadan program kullanuyoruz diye yorum yaptim onlarda kisik bir sesle yani yoruma :) bu konuda sikinti cekmiyeceksiniz dediler biran heyecanlandim bilen varmi aranizda ?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
link verir misin?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
dorumu yanlismi bilmem ama symbianin resmi facebok sayfasinda symbian 3 cihazlar icin bi manyak guncelleme gelecekmis. Ben sordum islemcisini artirin yoksa programlara kaliyoruz bide kamera cozunurlugunude artirin onadan program kullanuyoruz diye yorum yaptim onlarda kisik bir sesle yani yoruma :) bu konuda sikinti cekmiyeceksiniz dediler biran heyecanlandim bilen varmi aranizda ?

symbıan turkiye facebook forumda bır arkadaşın kendı bloğu.yanı symbıanın resmı facebook sayfası degil

• Beğen
Tepkiler: secqin1
ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
acaba ilk nesil mi yoksa ikinci nesil tellere mi bu güncelleme :hmmm

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
aynen öyle Erdem abinin kendi blog sitesi resmi değil ama resmi gibi :D

luckysleven

luckysleven

Üye
ee bu erdem abi dediğiniz arkadaş sorulan sorulara kafasına göre cevap mı veriyor nokia görevlisi gibi hahah çok iyimiş ya birde ballandıra ballandıra cevap vermiş : ))) demek adam oraya güncelleme yarın gece dağıtılacak yazsa millet işi gücü bırakıp pc başında bekleyecek

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
onun yazdığı güncelleme kendi cfw si ile alakalı heralde anlamadım

sasasahamza

Üye
    Konu Sahibi
ee bu erdem abi dediğiniz arkadaş sorulan sorulara kafasına göre cevap mı veriyor nokia görevlisi gibi hahah çok iyimiş ya birde ballandıra ballandıra cevap vermiş : ))) demek adam oraya güncelleme yarın gece dağıtılacak yazsa millet işi gücü bırakıp pc başında bekleyecek

Gunlekten olecem :D

55lim

Üye
:D şaka gibi

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
fake gibi geldi bana:D

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

arkadasim hemen ônyargılı davranmayın o arkadasta symbian s60 v5 tellere belle tarzı cw yapıyor okumuş oldugunuz konu o olabilir

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
s3 lere yazıyor Engin abi ama kendi fwsiyle ilgili herhalde çözemedim

sasasahamza

Üye
    Konu Sahibi
o arkadas sadece symbian 3 icin degil baska tellerede guncelleme yapiyor

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
s3 lere yazıyor Engin abi ama kendi fwsiyle ilgili herhalde çözemedim

ben okudum yorumları sorular karışık oldugu için cevaplarda karışik verılmiş kendi ozone cwsınde bahsedıyor fp1 dende 3 cıhazlara yenı başladı önceden s60v5 lere yapıyordu

sasasahamza

Üye
    Konu Sahibi

ben okudum yorumları sorular karışık oldugu için cevaplarda karışik verılmiş kendi ozone cwsınde bahsedıyor fp1 dende 3 cıhazlara yenı başladı önceden s60v5 lere yapıyordu

heh eed

serbest888

serbest888

Üye
HELAAAAL:aha:

saloooo

Üye
symbian carla dır videoya bakmadım ama birinci nesillere gelmez heralde

ANIL

ANIL

Admin
Güncellemenin resmi olarak geleceğini yazmış. O yüzden Ozone'nun geliştirme süreci aksayabilirmiş. Yani gelecek olan güncellemeyle beraber bir cfw yapacaklar belle için. Benim anladığım bu..

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
baya karışmış Erdem abinin bi açıklık getirmesi lazım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...