Yeni Gözlük Aldım Pişmanım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

düşünenadam93

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Gözlük Aldım Pişmanım
Arkadaşlar öncelikle foruma yeni kayıt oldum herkeze merhaba.
Eski gözlüğümden vazgeçtim yeni bir kemik çerçeve gözlük aldım, eski gözlügüm normal altı açık çerçevelerdendi.
Şimdi aldığım kemik çerçeve yüzüme büyük geliyor gibi alırken gözüme küçük gibi gözüktü zaten gözlükçü çercevenin derecesiz camını zımparalamış mı ne yapmışsa fazla bir şey gözükmüyordu bende beğendim ve aldım. Gözlüğün resmini koyacaktım ama yeni üye olduğumdan url paylaşamıyorum.Ben lise 1 e gidiyorum fazla mı abartmışım kemik çerçeve alarak. Ailem ve çevremdekiler yakışmış diyor fakat sanki beni avutmak için söylüyorlarmış gibi geliyor.
Arkadaşlarım genellikle alaycıdırlar bundan önceki gözlügüm biraz geniş oldugu için tam 1 ay dalga geçmişlerdi şimdi büyük diye dalğa geçerlermi ve geçerlserse onlara ne diyeyim.

- - - Eklendi - - -

up up up

Legendary.

Legendary.

Üye
Ben açmadım ha :D
:allalla: :locked2:

codblackops2

codblackops2

Üye
:ehe espri ince :P: hayırlı olsun :alkis

düşünenadam93

Üye
    Konu Sahibi
edit: yanlış alarm

Legendary.

Legendary.

Üye
Kitleme yetkim olsa keşke :aha: Kim açtı da bıraktı gitti :bilmm

Jomolocco

Jomolocco

Üye
fotograf paylas ta bilelim kucuksn daha guzelindn ziyade rahat mi onu soyle

ali_gfb_1907

sizi döverim de :biggrin:

abandonware

abandonware

Üye
bende kemik aldım, 10. snıfım fena değiller güzel oluyor.. benlede dalga geçerler hep.. boşver ya sen olduğu gibi devam et :)

Legendary.

Legendary.

Üye
Ha tamam adam yazmış boştu bi an :islik

düşünenadam93

Üye
    Konu Sahibi
beyler yeni üye oldugum için site url paylaşmama izin vermiyor ama rahat hissediyorum eski gözlügümde aşagıya felan bakdıgımda boş gözüküyodu şimdi daha geniş bir görüş açım varmış gibi hissediyorum

TheMadness

TheMadness

Üye
Alışırsın zamanla. Ben de cam değiştirdim 5 gün alışamadım :D çerçevesiz titanyumlardan kullanıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt