edim1979
Üye
-
Konu Sahibi
-
[sıze=2]güzelmiş kardeş..[/sıze]
bunları
telefona
nası
yüklüyoz
ben
bilmiyorum
biraz
bahsederseniz
bende
yükleyebilirim
herhalde
temalarda
güzel
görünüyo
rica ederim hangisini kaldırmamı istiyorsun saat ekranınımıEdim özellıklle çok teşekkur ederim ..süper olmuş.. yalnız bazen kasıyor telefon 3g var ..neden oluyor bılmıyorum..
senden bir isteğim var..hani arkaplanda şu bulutlu hava varya hareket eden süper.. hiçbirşey değiştirmeden sadece o hareket eden sisleri yapabılırmısın o saatte olmasın arkada sadece o sisli hareketli hava..vey aben nasıl yapabılırım??
çok teşekkur ederim
rica ederim hangisini kaldırmamı istiyorsun saat ekranınımı
teman hazır arkadaşım üste indirebilirsinaslında evet saat diğer program sekmelrini kötü gösteriyor.. telefonu fazla kasmaması için sadece arkaplandaki o sisli havayı yapabılırmısın extra oloarak başka hiçbirşey olmasın..semboller vs değişmesin...
çok teşekkur ederim ilgilendiğin için
teşekkürler ama tema klasörünü var/stash/themes klasörüne iphone pc suit ile attım ve winterboardda gözüküyor,temayı seçip respring yaptım fakat ana ekran wallpaperi dahil herşey aynı hiçbirşey değişmiyor temayı nasıl uygulayabilirim yardımcı olurmusun??
Edim çok teşekkür ederim.Allah razı olsun..bu sislerin rengini değiştirmek istesem nasıl yapılabılır..
iyi kullanımlar arkadaşalar
--------------- Ekleme ---------------
Arkadaşım rar dosyasından dosyayı çıkarttınmı Winrar ile çıkartıyorsun tamam
--------------- Ekleme ---------------
Arkadaşım kloseri aç walpeper dosyası var o MP4 dosyasıdır. Onu silerek istediğin MP4 formatındaki dosyayı koya bilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?