VedaT™59 Üye muhaha xD berbat esprilerimle yine ben qeldim .... --------------- Ekleme --------------- vedat59' Alıntı: muhaha xD berbat esprilerimle yine ben qeldim .... Genişletmek için tıkla ... muhah oramagomaburamagocoksoktuncek 2 adam varmış biri ölmüş dieride ölmüş.. muhah Berbat espride 1 numarayım muhah geçenlerde nezle oldum burnumu cektim
muhaha xD berbat esprilerimle yine ben qeldim .... --------------- Ekleme --------------- vedat59' Alıntı: muhaha xD berbat esprilerimle yine ben qeldim .... Genişletmek için tıkla ... muhah oramagomaburamagocoksoktuncek 2 adam varmış biri ölmüş dieride ölmüş.. muhah Berbat espride 1 numarayım muhah geçenlerde nezle oldum burnumu cektim
Necmati Üye vedat59' Alıntı: muhaha xD berbat esprilerimle yine ben qeldim .... --------------- Ekleme --------------- muhah oramagomaburamagocoksoktuncek 2 adam varmış biri ölmüş dieride ölmüş.. muhah Berbat espride 1 numarayım muhah geçenlerde nezle oldum burnumu cektim Genişletmek için tıkla ... seni üstadın kim lütfennn
vedat59' Alıntı: muhaha xD berbat esprilerimle yine ben qeldim .... --------------- Ekleme --------------- muhah oramagomaburamagocoksoktuncek 2 adam varmış biri ölmüş dieride ölmüş.. muhah Berbat espride 1 numarayım muhah geçenlerde nezle oldum burnumu cektim Genişletmek için tıkla ... seni üstadın kim lütfennn
VedaT™59 Üye Necmati' Alıntı: seni üstadın kim lütfennn Genişletmek için tıkla ... muhah xD dün yapılan bir operasyonla Ajda Pekkan ın alnı sonunda ensesine ulaştı... muhah xD tominin annesinin isni nedir? anatomi muhah adam bilgisayar başında uyuyakalmış. Ertesi gün nezle olmuş. Neden? Windows açık kalmış. Beni çektiğiniz için teşekkürler ... --------------- Ekleme --------------- Bazılarınızın gözüne girdim galiba esprilerimle
Necmati' Alıntı: seni üstadın kim lütfennn Genişletmek için tıkla ... muhah xD dün yapılan bir operasyonla Ajda Pekkan ın alnı sonunda ensesine ulaştı... muhah xD tominin annesinin isni nedir? anatomi muhah adam bilgisayar başında uyuyakalmış. Ertesi gün nezle olmuş. Neden? Windows açık kalmış. Beni çektiğiniz için teşekkürler ... --------------- Ekleme --------------- Bazılarınızın gözüne girdim galiba esprilerimle