sidar395 Üye saol --------------- Ekleme --------------- v2 birinci link oluyor herhalde dogru okuyun
sidar395 Üye kank yaw bu activation'ını yapıyorum fakat oyun oynarken yine aktif edin gibi bir yazı gelio nasıl olcak bu iş??
kank yaw bu activation'ını yapıyorum fakat oyun oynarken yine aktif edin gibi bir yazı gelio nasıl olcak bu iş??
parisli-sinan Üye bende yaptım ama olmadı yine oyun yarıda kesiliyor ??? imei adresini yazdım bi kod çıktı o kodu girdim sonra tenkyo bilmemne dedi yani olmuş gibi oldu ama olmadiii ??????????
bende yaptım ama olmadı yine oyun yarıda kesiliyor ??? imei adresini yazdım bi kod çıktı o kodu girdim sonra tenkyo bilmemne dedi yani olmuş gibi oldu ama olmadiii ??????????
romeogelmez Üye ayıp yaa bu ****** trojan dosyası var kardesim art biyetlimisiniz nee anlamadım bi dosya atarken kontrol ettirin ya
ayıp yaa bu ****** trojan dosyası var kardesim art biyetlimisiniz nee anlamadım bi dosya atarken kontrol ettirin ya
hg0059 Üye ya bende de süresi geçmiş sertifika dio. nası yapcaz? nası aktive etcez ya da her ne diosanız adına... bi cvp verin artık.
ya bende de süresi geçmiş sertifika dio. nası yapcaz? nası aktive etcez ya da her ne diosanız adına... bi cvp verin artık.
thenejat Üye yaw arkadaşlar benim tel. 6600 şu vbag programını yükledim ama activate kodunu yapamıyorum yardımcı olurmusunz
yaw arkadaşlar benim tel. 6600 şu vbag programını yükledim ama activate kodunu yapamıyorum yardımcı olurmusunz
USAForever Üye Sesler acayıp bozuk cıkıyor hatta dııızztt dıye ses gelıyor nedenını anlamadım --------------- Ekleme --------------- ahaa..
Sesler acayıp bozuk cıkıyor hatta dııızztt dıye ses gelıyor nedenını anlamadım --------------- Ekleme --------------- ahaa..