yeni free (bedava) sms siteleri.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

idolbreaker

Üye
    Konu Sahibi
yeni free (bedava) sms siteleri.
arkadaşlar elimden geldikçe bir derleme yapmaya çalıştım. siteler çalışıyor ama herbiri farklı ülkelere sms göndermek için tasarlanmış.

1-smscity hemen hemen herkes biliyor zaten. anlatmaya gerek yok. üyelik gerektiriyor.
)

2- www.mtnsms.com amerika, ingiltere, fransa, almanya, hindistan, pakistan vs ülkeler dahil dünyada 200 ülkeye sms gönderebilirsiniz.

3- www.sendsmsnow.com üyelik isteyen bir site.

4- www.smspup.com sadece avustralyaya sms gönderebileceğiniz bir site. üyelik gerektiriyor.

5- www.smscountry.com hindistan menşeli dünyanın her tarafına sms gönderebileceğiniz bir site.

6- www.seasms.com pek bilinmeyen bir site. üye olmadan da gönderebiliyorsunuz ama üye olunca numaranızla da gönderme imkanı veriyor.

7- www.atrochatro.com üyelik gerektiren bir site. günlük bir yada iki tane sms hakkı var.

8-www.textmefree.com ingiltereye sms gönderebilceğiniz bir site. üyelik gerekiyor.

9- www.send-sms-now.com üye olduktan sonra kendi numaranızla da sms gönderebilceğiniz bir site. 120 karaktere kadar yazabilirsiniz.

10- www.cbfsms.com ingiltereye sms gönderebileceğiniz bir site. üyeliksiz.

:box şimdilik bunları yazabildim. yeni bulduklarım olursa elimden geldikçe eklemeye çalışırım. :bye2:

)

• Beğen
Tepkiler: SertEser

battalgazi16

battalgazi16

Üye
sağol emeğine sağlık. bi sorun çıkmaz dimi?

idolbreaker

Üye
    Konu Sahibi
ben kendim kullandığım için verdim zaten linkleri. bi sorun çıkarsa ben burdayım ;)

ofpistan

ofpistan

Üye
eyvallah kullanışlı güzel siteler :)

lgkg300

lgkg300

Üye
Bir de şu adresi deneyin: :oke:

salih1906baba

salih1906baba

Üye
üyelksiz olunca bzm umara da gözükürmü ???

idolbreaker

Üye
    Konu Sahibi
üyelik istemeyen sitelerde numara onların belirlediği bir şekilde yada reklam içerikli gider. :oke:

idolbreaker

Üye
    Konu Sahibi
güncelleme...

idolbreaker

Üye
    Konu Sahibi
yeni siteler eklendi ;)

idolbreaker

Üye
    Konu Sahibi
güncel...

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
teşekkürler. belki deneyebilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt