idolbreaker
Üye
yeni free (bedava) sms siteleri.
arkadaşlar elimden geldikçe bir derleme yapmaya çalıştım. siteler çalışıyor ama herbiri farklı ülkelere sms göndermek için tasarlanmış.
1-smscity hemen hemen herkes biliyor zaten. anlatmaya gerek yok. üyelik gerektiriyor.
2- www.mtnsms.com amerika, ingiltere, fransa, almanya, hindistan, pakistan vs ülkeler dahil dünyada 200 ülkeye sms gönderebilirsiniz.
3- www.sendsmsnow.com üyelik isteyen bir site.
4- www.smspup.com sadece avustralyaya sms gönderebileceğiniz bir site. üyelik gerektiriyor.
5- www.smscountry.com hindistan menşeli dünyanın her tarafına sms gönderebileceğiniz bir site.
6- www.seasms.com pek bilinmeyen bir site. üye olmadan da gönderebiliyorsunuz ama üye olunca numaranızla da gönderme imkanı veriyor.
7- www.atrochatro.com üyelik gerektiren bir site. günlük bir yada iki tane sms hakkı var.
8-www.textmefree.com ingiltereye sms gönderebilceğiniz bir site. üyelik gerekiyor.
9- www.send-sms-now.com üye olduktan sonra kendi numaranızla da sms gönderebilceğiniz bir site. 120 karaktere kadar yazabilirsiniz.
10- www.cbfsms.com ingiltereye sms gönderebileceğiniz bir site. üyeliksiz.
şimdilik bunları yazabildim. yeni bulduklarım olursa elimden geldikçe eklemeye çalışırım.
1-smscity hemen hemen herkes biliyor zaten. anlatmaya gerek yok. üyelik gerektiriyor.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
)2- www.mtnsms.com amerika, ingiltere, fransa, almanya, hindistan, pakistan vs ülkeler dahil dünyada 200 ülkeye sms gönderebilirsiniz.
3- www.sendsmsnow.com üyelik isteyen bir site.
4- www.smspup.com sadece avustralyaya sms gönderebileceğiniz bir site. üyelik gerektiriyor.
5- www.smscountry.com hindistan menşeli dünyanın her tarafına sms gönderebileceğiniz bir site.
6- www.seasms.com pek bilinmeyen bir site. üye olmadan da gönderebiliyorsunuz ama üye olunca numaranızla da gönderme imkanı veriyor.
7- www.atrochatro.com üyelik gerektiren bir site. günlük bir yada iki tane sms hakkı var.
8-www.textmefree.com ingiltereye sms gönderebilceğiniz bir site. üyelik gerekiyor.
9- www.send-sms-now.com üye olduktan sonra kendi numaranızla da sms gönderebilceğiniz bir site. 120 karaktere kadar yazabilirsiniz.
10- www.cbfsms.com ingiltereye sms gönderebileceğiniz bir site. üyeliksiz.
şimdilik bunları yazabildim. yeni bulduklarım olursa elimden geldikçe eklemeye çalışırım.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
)