Link atar mısın?Youtube'da forumun eski halini gördüm bir admin çekmiş şimdiki haline bakınca evrim kelimesinin karşılığını görüyorum. [emoji1]
burada var eski haliLink atar mısın?
ek içinRom konusuna S6'yıda eklermisiniz?
@papakudioflu @ReşwanTapatalk da sitelerden maxicep i kaldırıp tekrar ekleyin sorun düzelecektir.Tapatalk ile giriş yapılmıyor
Tamamdır düzeldiTapatalk da sitelerden maxicep i kaldırıp tekrar ekleyin sorun düzelecektir.
evet bende bunu yazıyordum@Ozan Sayfanın başındaki ilk mesajın üstünde konu adının yazması bence hoş durmuyor. Ne kadar fazla yazı o kadar karışıklık değil mi? Zaten fazla değil birkaç satır üstünde yine görüyoruz aynı konu adını. Bu arada "Siz sorun, biz cevaplayalım" olayı güzel olmuş.
Ayrıca mesajımı düzenlerken, gelişmiş düzenlemeyi seçtiğim zaman
Please complete the security check to access maxicep.com sayfası geliyor.
evet bende bunu yazıyordum

O andaki sayfa URL sini verir misiniz hata veren ?@Ozan Sayfanın başındaki ilk mesajın üstünde konu adının yazması bence hoş durmuyor. Ne kadar fazla yazı o kadar karışıklık değil mi? Zaten fazla değil birkaç satır üstünde yine görüyoruz aynı konu adını. Bu arada "Siz sorun, biz cevaplayalım" olayı güzel olmuş.
Ayrıca mesajımı düzenlerken, gelişmiş düzenlemeyi seçtiğim zaman
Please complete the security check to access maxicep.com sayfası geliyor.
O andaki sayfa URL sini verir misiniz hata veren ?
Takip ettiğim üyelerin aktivitelerini görmek istemiyorum bildirim olarak bunu nası düzenliycem, bazılarının her yazdığı mesajla ilgili bildirim geliyor bana